22.09.2022
Momentul emotionant cand Kate Middleton isi consoleaza copiii la inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a

Inmormantarea Reginei Elisabeta a II-a a fost unul dintre cele mai urmarite evenimente din lume, participand mii de oameni la funeralii. Printre acestia s-au aflat, desigur, si membrii familiei regale, inclusiv stranepotii suveranei, printul George si printesa Charlotte. 

Cei doi copiii ai printului William si ai lui Kate Middleton s-au comportat exemplar si au dat dovada de maturitate la tristul eveniment, insa au fost vizibil afectati de moartea strabunicii lor, iar in imaginile surprinse din timpul inmormantarii, printesa de Wales este vazuta cum isi consoleaza copiii. Imaginile au emotionat o lume intreaga, mai ales ca multi au considerat ca George si Charlotte au o varsta prea frageda pentru a lua parte la un astfel de eveniment.

In timpul slujbei de la Westminster Abbey, printul George si printesa Charlotte au fost asezati in primul rand, alaturi de parintii lor, pentru a-si lua un ultim ramas bun de la Regina Elisabeta. Kate Middleton s-a asigurat ca cei doi copii ai ei sunt bine si i-a mangaiat pe tot parcursul slujbei.

Printul George si printesa Charlotte au luat parte la procesiune in aceeasi masina cu Camilla, regina consoarta, si mama lor, Kate Middleton. Printul si printesa de Wales s-au gandit mult daca sa-i ia pe cei doi copii ai lor la inmormantare, insa acum, imaginile au demonstrat ca nu au regretat nicio secunda.

Nicola Peltz a pus capat speculatiilor despre relatia dintre ea si Victoria Beckham. De ce nu a purtat o rochie semnata de soacra ei

Printesa Charlotte, care era emotionata, a fost mangaiata de mama ei atunci cand au intrat in biserica. Kate a fost vazuta punand o mana pe umarul fiicei sale, atunci cand acestea au iesit din masina si se apropiau de liderii mondiali ajunsi la Westminster Abbey.

De asemenea, un alt aspect care a fost observat de fanii regali, a fost faptul ca, atunci cand William si Kate au intrat in Westminster Abbey, acestia nu au mers in fata copiilor lor, asa cum cere protocolul, ci in dreptul lor, oferindu-le suport si sprijin pe tot parcursul ceremoniei.

Sotia interpretului John Legend, modelul Chrissy Teigen a recunoscut ca a facut un avort in 2020: „A trebuit sa iau multe dicizii dificile si sfasietoare”

Printul George, obosit si emotionat, a fost vazut stergandu-si ochii in timpul ceremoniei, iar mama sa, Kate Middleton, l-a mangaiat usor si a fost surprinsa intreband daca este totul in regula, asigurandu-se astfel ca ambii ei copii sunt bine.

Nu doar printul William si Kate au avut grija ca cei mici sa fie bine. Si printul Harry a fost vazut uitandu-se la printesa Charlotte si asigurandu-se cu privirea ca aceasta este bine. De asemenea, la sfarsitul ceremoniei de la Westminster Abbey, Charlotte si-a aruncat o privire in spate, acolo unde se afla Meghan Markle, iar fosta actrita i-a zambit in semn ca se afla langa ea si totul este in regula.  

Articole din aceeasi categorie