24.02.2022
Momente tensionate, zboruri anulate si hohote de plans pe Instagramul de la noi! Irina Kovalsky, Marina Carnat si altii au venit cu reactii si au povestit experientele triste prin care au trecut in prima zi de razboi - FOTO/VIDEO

Joi dimineata, Vladimir Putin a anuntat o operatiune militara speciala in Ucraina, informatia a generat multa panica in intreaga lume. 

In contextul izbucnirii razboiului, vedetele din toata lumea si inclusiv de la noi au protestat, criticat si au fost puse in situatii nefavorabile. 

Unii cu siroaie de lacrimi, iar altii complet dezamagiti de ce se intampla in lume, in asemenea ipostaze au fost surprinse mai multe personalitati de la noi din tara. 

Marina Carnat, Tany Vander, Irina Kovalsky si alti bloggeri au aparut astazi pe instastory si au venit cu mesaje cutremuratoare in acest sens pentru urmaritorii lor. 

Irina Kovalsky

„Doare atat de tare! Nu ma uit la stiri, nu am intrat azi online! Si iata un apel de la sotul meu...! De ce se intampla atunci cand noi oamenii avem totul?! Traim intr-o perioada in care trebuie doar sa ne bucuram de aceasta viata si sa fim recunoscatori lui Dumnezeu pentru tot! Omului nu ii este suficienta pacea. Ii lipsesesc problemele, razboaiele si uciderea oamenilor! Cine a inventat razboiul, cine are nevoie de el?! Evident, nu pentru noi, oamenii obisnuiti! Vrem sa traim in PACE alaturi de familiile noastre, copii!! Vrem sa traim si sa ne bucuram de viata, dar nu sa plangem oamenii care au murit chiar asa, in razboi, fara motiv! Dar acestea sunt jocuri politice! Am lacrimi in ochi, sufletul meu plange pentru fratii nostri Opriti-va oamenilor! Rugati-va toti pentru LUME !

Si atata timp cat va certati aici in comentarii, pana cand intelegeti sensul vietii si scopul unei persoane de pe Pamant si va veti invinovati unii pe altii, asta nu se va termina niciodata! Frate impotriva fratelui merge sa mangaie dusmanii!” Atata timp cat va  veti certa aici, si nu veti intelege sensul vietii si scopul unei persoane pe pamant si va veti invinovati unii pe altii acest haos nu se va sfarsi niciodata. Un frate impotriva altui frate mangaie dusmanii. ”  a scris interpreta pe Instagram

Tany Vander

Olga Tapordei a scris pe pagina sa de Instagram:

„Stiti cum sa fii trezit la 5:45 din somn cu cuvintele: Scumpa, trezeste-te! S-a inceput razboiul. Nu doresc nimanui, niciodata sa stie.
Asta e ceea ce am trait in dimineata asta la Kiev.
Pana in ultimul moment am sperat ca nu se va intampla…se intampla.
Stiti cum e sa bati disperat la usa colegei tale, sa o trezesti si sa-i spui ca…a inceput razboiul.
Nu vreau sa stiti.
Am iesit din hotel, pe holuri Oameni in ciorapi alearga cu disperare. Se aud bubuituri.
Barbati, in toata firea, Barbatoi chiar…cu ochii plini de spaima/frica si miscari necontrolate…
Il sun pe @semerenko :
Dima, ce se intampla?
Razboi, mergi acasa. 
Anul 2022.
Tot ce mi se invartea in cap, cat ne-am evacuat din Kiev e:
Cuuum? Cum? Parca traim intr-o lume civilizata.
Anul 2022 - Razboi…
De ce Oamenii acestia MARI nu se pot aseza la o masa rotunda pentru negocieri?
Pe chaturile cu prietenii/colegii din Ucraina primesti astfel de mesaje:
„Fetelor, ce se intampla la voi? Aveti nevoie de ajutor? 
E razboi. Nu pot crede ca asa ceva se intampla. Arde aeroportul nostru, dar noi nu o sa plecam si o sa aparam tara. ”
Iesim din oras, la ora 6 dimineata, un trafic infernal. Fiecare minut, e vesnicie.
La statiile peco randuri, km intregi.
Farmacii/magazine/bancomate cozi.
Oamenii vor sa achite cu cardul si surpriza, mai multe banci au blocat conturile.
Disperare, e tot ce vezi in ochii lor.
Mergem.
Frica si spaima e cea care ne-a luat ostatici.
2 ore de tacere. Lacrimile curg necontrolat.
Ma gandesc la prietenii si colegii mei ucraineni, ei oare cum si-au trezit copiii in dimineata asta? Ce le-au spus? Cum au explicat ca e razboi, nu joaca, razboi adevarat.
Prieteni, aveti grija de voi.
Imbratisati-i pe cei dragi sau macar sunati-i, azi /acum!” a scris ea pe Instagram. 

Mirela Urusciuc

Organizatoarea de evenimente a fost blocata in Austria, iar la noapte urmeaza sa zboare spre Bucuresti.„Sa zic ca e turbat ce traiesc acum e sa zic nimic. N-am numarat al catulea bocet a fost acesta de acum 5 minute. Culmea, maine am eveniment la Chisinau.” 

 

 

Tatiana Koberidze

 Si bloggerita Tatiana Koberidze s-a aflat intr-o situatie dura intrucat astazi trebuia sa zboare din Egipt in Ucraina. Zborul acesteia a fost anulat pentru cel putin 10 zile, intr-un final aceasta insa a putut sa zboare la Iasi.

 

 

 

Vedetele din Rusia - impotriva razboiului cu Ucraina! Ce au postat pe retelele de socializare Valerii Meladze, Olga Buzova: „Astazi s-a intamplat ceea ce nu trebuia sa se intample niciodata” - FOTO/VIDEO

 

Katy Rain 

„24.02.2022 m-am trezit pe la 6 de la niste sunete ciudate, care credeam ca mi s-au nazarit. Nu ma apuc sa zic ce au fost, pentru ca nu stiu. Dar am intrat pe net sa vad daca nu am fost unica. Si nu am fost. Ba mai mult, am vazut stirile, am contactat rudele si prietenii din Ucraina si de atunci nu imi pot gasi locul si ma doare sufletul. Ma doare pentru ce se intampla in lume, ma doare pentru fratii nostri. Ma doare ca exista atata rautate si prostie! Nu stiu care dintre ele predomina, dar sigur sunt interconectate. Ma doare ca mintea umana, desi a ajuns in cosmos, a ramas la nivel moral mai jos de talpi! Nu imi ajung cuvinte sa exprim ce simt si mai rau, nici nu cred ca asta ar putea schimba realitatea spurcata in care traim. Ca si creator, incerc sa daruiesc vise, dar astazi pur si simplu vreau sa strig la cer! Am radacini in Ucraina. Strabunicul meu si-a pierdut piciorul in razboi. Am petrecut cei mai frumosi ani de copilarie in Ucraina la bunicii mei cu cetatenie ucraineana, dar cu grai romanesc. Pana la urma nu conteaza nationalitatea, nu conteaza teritoriul, conteaza OMENIREA! De la 6 dimineata imi vine sa plang pentru omenire si pentru fratii mei...

 Vreau MINTE SI PACE!” a scris interpreta.

Marina Carnat 

Mocanu Diana

Bloggerita a postat intregul parcurs si drum din Ucraina pana la Chisinau. Aceasta a povestit cu cata repeziciune si-a facut bagajele si le-a aratat urmaritorilor cozile infernale de la magazine si benzinarii. Totodata aceasta a mai aratat si imaginile groaznice vazute in Odesa, dar s-a bucura nespus de rapiditatea si organizarea politiei de frontiera. 

 

 

„Scumpa, trezeste-te! S-a inceput razboiul”. Olga Tapordei - mesaj cutremurator din mijlocul infernului. Femeia se afla la Kiev - FOTO

 

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie