13.09.2022
Moment tensionat intre Meghan Markle si asistentii regali la Castelul Windsor. Cum a fost surprinsa sotia Printului Harry

Meghan Markle a fost surprinsa intr-un moment stanjenitor la Castelul Windsor, in timp ce le multumea oamenilor pentru omagiile aduse reginei.

Meghan Markle a fost surprinsa intr-un moment stanjenitor care a implicat un buchet de flori, in timp ce deplangea pierderea reginei Elisabeta a II-a alaturi de sotul ei, Printul Harry, precum si de Printul William si Kate Middleton.

Meghan Markle, surprinsa intr-un moment stanjenitor

Intr-o inregistrare video surprinsa de un indoliat in fata Castelului Windsor sambata, Markle a fost vazuta tinand buchetul de flori primit de la cineva in mana, cand un consilier regal s-a apropiat de ea pentru a o intreba daca poate sa-i ia florile din mana. Markle a parut sa refuze oferta si i-a spus asistentului ca le va pune ea insasi jos, inainte de a se intoarce spre multime cu buchetul in brate.

Dar, cateva momente mai tarziu, un alt asistent s-a apropiat pentru a lua florile pe care Harry le-a primit de la un membru al publicului si apoi a ajuns si el la buchetul lui Markle. Actrita din „Suits” a parut sa se impotriveasca la inceput, dar dupa ce asistentul a parut sa ii explice situatia, Markle i-a dat aranjamentul floral.

Mai multi utilizatori de Twitter au presupus ca Markle a vrut sa tina florile si sa le aseze jos, la gard, in scopul de a atrage atentia si de a fi fotografiata.

Kapushon a implinit 41 de ani! Vezi cum a fost felicitat rapperul de catre prietenii sai, chiar daca acestia nu au fost alaturi de el - VIDEO

„Artileria grea a trebuit sa intervina cand Meghan a refuzat sa dea drumul florilor pe care primul asistent a incercat sa i le ia, in timp ce ea insasi voia sa le plimbe spre celelalte omagii”, „A vrut asta pentru aparitie, dar a fost strivita de oameni care stiu exact ce incearca sa obtina.”, „Probabil ca a vrut sa fie fotografiata si filmata cand merge singura, pune flori acolo si joaca un rol. De fapt, daca te gandesti la asta, ea chiar este o narcisista, incercand mereu sa faca totul despre ea in orice ocazie! Ma bucur ca a fost oprita!,” au scris pe Twitter cativa utilizatori.

Alti utilizatori de Twitter i-au acordat insa lui Markle prezumtia de nevinovatie, spunand ca ea incerca doar sa o jeleasca pe regina in pace: „Nu-mi vine sa cred ca a inceput deja atacul la adresa lui Meghan, este prima data cand trece prin asa ceva si a facut tot ce a putut, probabil ca a promis ca va depune ea insasi florile si asta avea de gand sa faca pana cand Harry i-a spus ca este in regula sa le lase”, a scris o persoana pe Twitter in apararea lui Markle. Un altul a spus: „Probabil ca ea nu a inteles ca florile sunt luate de la ei din motive de siguranta. Pana la urma pot exista mici dispozitive explozive, tot felul de lucruri in ele”.

A pornit de la 0 si a ajuns prim-violonist al Orchestrei Filarmonicii Olandeze. Ionel Manciu a dezvaluit cum a fost pentru el acest drum lung spre succes si ce trairi a experimentat in tot acest timp: „Nu prea imi vine a crede de unde am venit si ce am ajuns” - VIDEO

Markle, in varsta de 41 de ani, si Harry, in varsta de 37 de ani, s-au alaturat Printului William si lui Kate Middleton, ambii in varsta de 40 de ani, pentru a depune flori in fata Castelului Windsor, pentru a aduce un omagiu regretatului monarh. Aparitia a marcat prima data cand ducele si ducesa de Sussex au aparut in public cu noii incoronati print si printesa de Wales de la Ziua Commonwealth-ului din martie 2020.

Articole din aceeasi categorie