14.05.2024
Moment penibil pentru J Lo! Toată planeta o admiră, dar nimeni nu vrea să o audă cântând: turneul ei din SUA, la un pas să fie anulat

În vreme ce turneele “rivalelor” Taylor Swift și Madonna sunt sold out și milioane de fani din întreaga lume epuizează biletele la câteva minute după ce au fost puse în vânzare, la Jennifer Lopez nu se înghesuie nimeni!

Jennifer Lopez trece prin momente jenante: echipa vedetei i-ar fi propus să își anuleze turneul din “This is Me… Now” programat în America de Nord din cauză că biletele nu se vând. Însă diva latino nici n-a vrut să conceapă acest lucru.

Cu doar o lună înainte de debutul turneului, au mai rămas încă o mulțime de bilete disponibile. Mai mult, cele deja cumpărate se revând pe internet la prețuri de 10 dolari… în vreme ce un bilet la Taylor Swift costă, în medie, circa 300 de dolari, iar pe piața neagră poate ajunge și la 11.000 de dolari!

Jennifer Lopez, criticată pentru felul în care a interacționat cu o  jurnalistă la Met Gala. „De ce are atitudinea asta” - Stirileprotv.ro

Un apropiat al vedetei, citat de publicația Daily Mail, crede a problema lui Jennifer Lopez este că e… “prea expusa”, iar fanii s-au cam săturat să o vadă peste tot.

„J Lo e supraexpusă și prea s-a afsiat peste tot. E prea mult! Mai întăi a fost tot tam-tamul cu căsătoria, apoi luna de miere care nu se mai termina, apoi filmul, apoi albumul.. Apoi a simțit nevoia să spună povestea ei a lui Ben într-un documentar… iat acum acest turneu. Pur și simplu e prea mult!”, a spus sursa.

„Jennifer a fost întotdeauna un geniu în marketing și PR, dar de data asta s-a înșelat. Ea crede că lumea e încă interesată de povestea de dragoste dintre ea și Ben. Nimănui nu îi mai pasă, lumea a trecut peste”, a mai spus apropiatul vedetei, citat de Daily Mail.

Acesta e de părere că diva latino e prea mandră ca să anuleze turneul.

Articole din aceeasi categorie