02.05.2023
Moldoveanca Madalina Lungu - pe scena de la Sanremo! Cum se pregateste tanara de festival: „Trebuie sa atrag atentia nu doar prin talentul meu, dar si prin tinuta” - VIDEO

Dupa trei ani in care tara noastra nu a mai fost reprezentata la acest concurs, in acest an, tanara de 13 ani. Madalina Lungu a trecut preselectia si va participa la festival alaturi de alte 19 talente din intreaga lume. Vestea ca a fost selectatat la San Remo a luat-o prin surprindere, asta dupa ce mama ei a aplicat la concurs fara stirea Madalinei. Afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta ce piesa v-a interpreta dar si ce tinuta o sa aiba la concurs.

Cunoscutul festival de muzica San Remo, va avea in acest an o reprezentata din Moldova. Este vorba despre tanara, de 13 ani, Madalina Lungu, care a ajuns sa participe la festival fara sa stie.

„Mirii care au primit certificatul de divort mai rapid ca pozele de la nunta”. Marcela Paladi - in rochie de mireasa. Vezi cum arata tanara in ziua nuntii sale - FOTO

Madalina a marturisit ca: „Eu tot am fost foarte surprinsa, mama m-a anuntat in februarie, ea in ianuarie m-a inscris. Si asa sa intamplat ca am trecut prin surprindere. Este un concurs prestigios, la care nu toata lumea are posibilitatea sa ajunga si cred ca este  experienta foarte frumoasa si o posibilitate foarte mare pentru mine ca artist.”

„Eu cred ca este un concurs de statut in lumea muzicii, mai ales pentru artistii in devenire, cei care vin cu participarea la San Remo in CV, sunt considerati niste copii deosebit de talentati si cu niste aptitudini deosebite. Ca sa nimeresti acolo trebuie sa treci o sita destul de deasa si o data ce am trecut-o am zis ca mergem.”, a marturist Rodica Rosioru, profesoara de canto.

Batalia a fost apriga asa ca au fost selectati doar 20 de participanti din intreaga lume, tocmai de asta Madalina face repetitii zilnic.

Foarte talentata, dar extrem de modesta, Madalina canta de la varsta de 8 ani, iar de atunci a reusit sa adune o multime de medalii de la concursuri nationale si internationale.

Cum arata Ella Chistol acum 8 ani! Bloggerita a publicat fotografii de arhiva pe pagina sa de Instagram - FOTO

Pe langa talent si aparitia in scena este foarte importanta, tocmai de asta Madalina, a incredintat tinuta pentru marele concurs in mainele designerului, Diana Voevutki.

„A fost de fapt un mic pentru ca categoric a fost respinsa ideea de rochie si s-a optat pentru pantaloni, de asta noi ne-am gandit ca scena cere luciu, cere accent, si anumite culori ni s-au sugerat. Luciu, stofa, volum pentru ca scena iubeste contrastele, trebuie volum pentru ca fetita este foarte finuta si ar putea sa se piarda. Pe ea orice ai imbraca arata bine, pentru ca are un corp superb, are o talie minuscula.”, spunea Diana Voevutki.

Serena Williams este insarcinata. Fosta tenismena si sotul ei au dezvaluit la Met Gala 2023 ca asteapta al doilea copil - FOTO

„Acum am vazut ca o sa fie un public extrem de mare si trebuie sa atrag atentia nu doar prin talentul meu, dar si prin tinuta.”

Pentru a ajunge in San Remo, Madalina le multumeste parintilor, deoarece ei sunt cei care o finanteaza.

Articole din aceeasi categorie