29.04.2022
Andrei Luca a impresionat cu miscarile sale de breakdance la Romanii au Talent. De ce nu l-a convins pe Bobonete - VIDEO

In jurul varstei de 7-8 ani era atras de sporturi. Pana sa ajunga la break dance a facut karate, gimnastica, gimnastica acrobatica, capoeira si dans modern, salsa, cha cha, si intr-un final, pe la 12 ani, a dat de breakdance. 

A aflat ca unul din colegii lui de clasa face breakdance. Au hotarat sa se antreneze impreuna. De acolo a inceput tot. A simtit ca asta este sportul lui.

In 2005-2006, pe cand avea in jur de 18 ani, el si familia se gandeau ca ori face ceva cu hobby-ul asta, ori se pune cu burta pe carte. Alesese cartea pana cand a primit un telefon, o invitatie sa faca break dance in Turcia, la un hotel, entertainment. A acceptat fara sa stea pe ganduri. Erau 4-5 baieti si dansau zilnic la cateva hoteluri. A calatorit enorm, in foarte multe tari.

Gabriela Cristea, 4 de DA pentru interpretarea impecabila de pe scena de la Romanii au Talent - VIDEO

In 2011 s-a intors acasa si a decis ca vrea familie, ca vrea sa se linisteasca. Nu a functionat asa ca s-a intors la ce stia sa faca cel mai bine. In 2018 a plecat in Ibiza si acolo s-a indragostit de o fata din Germania. Au calatorit si au dansat impreuna. In 2019 au decis sa isi ia si un job normal. S-au oprit din calatorit si s-au stabilit in Germania. 

Participarea la Romanii au talent e o sansa de a-si schimba viata total si de a-si pune in practica visul. Vrea sa infiinteze o firma de management in domeniul hotelier, de animatie, si o sala de dans.

Calusarii din Branesti, moment autentic de folclor pe scena talentelor - VIDEO

Articole din aceeasi categorie