07.05.2022
Moldoveanca Elena Demirdjean, aplaudata in picioare de toti juratii, la Romanii au talent: „Sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului!”. Vezi momentul in care interpreta a facut senzatie pe scena - VIDEO

Elena este de 15 ani solista la Filarmonica din Chisinau. Canta de la 12 ani. A invatat 9 ani la o scoala normala, dupa care s-a inscris la o scoala profesionala unde a studiat bucatarie si cofetarie. 

Doi ani a fost in domeniul culinar, apoi s-a inscris la Academia de Muzica, la sectia canto academic. A fost bursiera, a participat la mai multe spectacole si concerte.

Moldoveanca Elizabeth Nizza a stralucit pe scena de la Romanii au Talent: „Iti doresc sa faci cariera din asta!” - VIDEO

La 25 de ani, in urma unei auditii, a ajuns in Viena. Acolo a tinut un spectacol alaturi de colegii ei de la facultate.

Este casatorita de 9 ani. Sotul este sunetist in orchestra Lautarii, condusa de Nicolae Botgros. S-au cunoscut pe Facebook, printr-un prieten comun. S-au casatorit dupa doi ani de relatie. Au impreuna doi copii: un baiat de 8 ani si o fetita de 6 ani. Baiatul canta la pian si fata la voce.

Canta si la Biserica Armeneasca in fiecare duminica, la slujba. S-a nascut in Georgia. Tatal este armean si mama este moldoveanca. Au locuit in Georgia 10 ani. Parintii au divortat, iar mama s-a reintors in Republica Moldova.

Alaturi de Teatrul de Opera a cantat in mai multe tari: Rusia, Tarile de Sus, Germania, Franta, Coreea de Nord.

A venit la Romanii au talent pentru o experienta noua, sa faca ceva diferit.

Articole din aceeasi categorie