25.01.2023
Moldcell money, aplicatia care vine sa revolutioneze industria serviciilor financiare digitale din Moldova

Cu o experienta de 22 ani pe piata telecomunicatiilor din Republica Moldova, compania Moldcell este incantata sa isi anunte intrarea pe piata serviciilor financiare prin lansarea serviciului financiar digital - moldcell money.

Fiind primul operator de telefonie mobila care ofera acest tip de serviciu in Moldova, compania Moldcell sustine strategia nationala de digitalizare, care vizeaza reducerea utilizarii numerarului si sporirea incluziunii financiare.

Carolina Bugaian, Directoare generala Moldcell

„Moldcell s-a angajat intotdeauna sa ofere solutii digitale si sa promoveze incluziunea digitala pentru toti cetatenii, indiferent de varsta, venit sau locatie. Credem ca fiecare cetatean al tarii are dreptul de a accesa informatii si solutii digitale.

De 22 de ani, suntem mai mult decat un operator de telefonie mobila, suntem un furnizor de solutii digitale care promoveaza incluziunea digitala indiferent de varsta, venit sau origine. Conceptul nostru de #DigitallyHuman este despre combinarea tehnologiilor digitale cu nevoile umane pentru a pastra aspectul uman al comunicarii si serviciilor. Am dezvoltat un ecosistem de aplicatii digitale precum e-shop, My Moldcell, e-Abonament, e-SIM, e-Contract, M-Doc, e-learning, servicii IoT si multe altele.

Astazi venim cu solutia de servicii financiare mobile – moldcell money,  care reprezinta un pas firesc inainte in misiunea noastra de a creste incluziunea financiara si de a sprijini cresterea unei economii digitale si fara numerar in Moldova.”

Nirvana Chaudhary, Director general al Chaudhary Group, Presedintele al Consiliului de Administratie Moldcell

“Sunt onorat si bucuros sa fiu astazi aici la evenimentul de lansare a Serviciilor financiare mobile de la Moldcell, deoarece aceasta lansare semnifica o etapa importanta in strategia globala a CG Corp Global de aducere a Nepalului in lume.

Digitalizarea, asa cum stim cu totii, este viitorul oricarei industrii, care conduce lumea inainte. Si astazi, calatoria inovatoare de digitalizare a CG Corp Global continua, Moldcell fiind primul operator de telecomunicatii din Moldova care isi lanseaza serviciile financiare mobile – moldcell money, un nivel absolut nou de confort, simplitate si sinergie in smartphone-ul tau Moldcell, si nu numai, produsul fiind adresat oricarui cetatean al Moldovei, indiferent de operatorul de retea.

Sunt atat de fericit ca know-how-ul si experienta noastra in domeniul serviciilor financiare au inspirat Moldcell sa devina liderul serviciilor financiare digitale in Moldova.

Recunostinta mea sincera si multumirile mele tuturor celor care au facut acest lucru sa se intample – Bancii Nationale pentru incredere, indrumari si sprijin pe parcursul intregului proces, Guvernului Republicii Moldova pentru ca a fost in fruntea agendei de digitalizare care sprijina transformarea digitala a tarii, partenerilor Moldcell, unii dintre ei fac parte deja din acest ecosistem si altii care urmeaza si clientilor pentru incredere si loialitate si, bineinteles, fata de echipa Moldcell pentru perseverenta, profesionalismul si daruirea in acest proiect important!”

***

Acest nou serviciu, disponibil prin aplicatia moldcell money, ofera abonatilor din orice retea mobila posibilitatea de a efectua cu usurinta transferuri de bani si de a plati servicii direct din portofelul mobil. In plus, platforma include o caracteristica inovatoare pentru piata din Moldova - plati cu un numar Moldcell, fara a fi nevoie de carduri bancare sau numerar. Utilizatorii pot efectua plati folosind aplicatia my moldcell sau prin cod SMS, asigurand siguranta datelor personale si plata instantanee.

Serviciul „moldcell money” este 100% sigur, usor de utilizat si ofera mai multe posibilitati si beneficii unice, inclusiv posibilitatea de a efectua transferuri de bani in orice moment si catre orice numar de telefon mobil si posibilitatea de a plati serviciile direct din portofelul mobil sau la orice magazin Moldcell Center. Ca bonus suplimentar, la descarcarea aplicatiei, utilizatorii vor primi garantat un bonus de bun venit de 100 de lei.

Olga Pavlic, Directoare Departament Business si Inovatii, SMART

Solutia noastra moldcell money este primul serviciu Fintech de pe piata de telecomunicatii din Moldova, menit sa ofere abonatilor tuturor retelelor de comunicatii o gama larga de servicii financiare. Solutia consta din trei componente majore: aplicatia mobila moldcell money, care ofera o varietate de servicii precum plati, facturi, credite, plati de stat, plati pentru jocuri, transferuri de bani catre cei dragi si bonusuri; servicii financiare disponibile in magazinele directe Moldcell din toata tara, facand transferurile si platile comode, simple si accesibile; posibilitatea de a efectua plati cu un numar Moldcell, exclusiv pentru abonatii Moldcell, oferind un avantaj suplimentar de confort si usurinta. Incurajam toti abonatii sa devina clienti moldcell money si vor primi imediat un bonus in contul lor! ”

***

In calitate de partener responsabil si de incredere de peste 22 de ani, Moldcell isi propune sa revolutioneze industria serviciilor financiare digitale din Moldova si se angajeaza sa promoveze digitizarea economiei si sa stimuleze incluziunea financiara pentru toti. Cu tehnologia de ultima ora si aplicatia mobila usor de utilizat, compania este increzatoare ca serviciul moldcell money va avea un impact pozitiv major asupra sectorului financiar din Moldova.

Si acesta este doar inceputul! Moldcell va continua sa-si extinda portofoliul de servicii financiare digitale, cu oferte precum remitente transfrontaliere, microfinantare, card virtual si multe altele, sprijinind astfel dezvoltarea si modernizarea tarii prin serviciile si solutiile sale inovatoare.

Aplicatia moldcell money este disponibila pe AppStore si GooglePlay. Mai multe detalii despre serviciu sunt disponibile pe pagina: https://moldcell.md/rom/moldcell-money

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie