25.05.2022
Modelul plus size, Ashley Graham la un pas de moarte in timpul nasterii! Femeia a facut niste marturisiri uluitoare despre nasterea acasa a gemenilor: „Auzeam cum sotul meu se ruga la urechea mea...” - FOTO

Modelul american plus size Ashley Graham a povestit ca aproape a murit in timpul nasterii acasa.

Potrivit lui Ashley, dupa nasterea gemenilor, ea si-a pierdut cunostinta, iar mai tarziu a aflat ca a avut sangerari abundente.

„- Tot ce imi amintesc este senzatia unei atingeri usoare pe obrazul meu. Am aflat mai tarziu ca in acel moment eram batuta peste obraji, incercand sa fiu adusa la constiinta, iar sotul meu Justin se ruga la urechea mea. „Am vazut intuneric si ceva ca stelele”, a spus ea.

Cand modelul si-a recapatat cunostinta, moasa a incercat sa o calmeze, dar Ashley a vazut ca era sange peste tot in camera.

Asa arata fericirea adevarata pentru Natalia Gordienko! Langa cine alege artista sa isi petreaca tot timpul liber, dar si in ce ipostaze induiosatoare a fost surprinsa - FOTO/VIDEO

„- Nu puteam sa stau sau macar sa ma tarasc. Asa ca au luat un cearsaf dublu, m-au pus pe el si m-au tarat pe hol pana in camera de oaspeti, unde aveam un patut pe care abia ma puteam rasturna. Slava Domnului, gemenii erau bine si am stat intinsa pe acest pat patru zile la rand. Nu am putut merge o saptamana. Si nu am parasit casa aproape doua luni” - a adaugat ea.

Ashley Graham a vorbit si despre avortul spontan pe care l-a suferit in februarie 2021.

„- Nu am impartasit inca asta, dar am ramas insarcinata in ianuarie 2021, de ziua sotului meu. Deoarece aceasta a fost a doua mea sarcina, a inceput sa se arate devreme si am fost atat de incantati. La sfarsitul lunii februarie am avut insa un avort spontan si a fost devastator. Asta este una dintre cele mai mari pierderi din viata mea, - a impartasit modelul.

Ashley Graham a nascut gemenii in ianuarie anul acesta. Tatal copiilor este directorul de fotografie Justin Erwin.

Slabit, fara par in cap si foarte obosti! Dupa zvonirea despre un eventual divort, Dmitri Tarasov si-a ingrijorat fanii cu o aparitie neglijenta - FOTO

In 2021, Ashley si Justin si-au sarbatorit cea de-a 11-a aniversare a nuntii. Cei doi mai au un fiu, Isaac, acesta are acum doi ani. S-a nascut la inceputul pandemiei - 18 ianuarie 2020.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie