11.02.2020
Mizeaza pe vinul moldovenesc si coloritul folcloric. Pasha Parfeni: „Nimeni nu promoveaza betia, ci cultura vinului.”
Este considerat unul dintre favoritii selectiei nationale Eurovision, iar piesa lui este perceputa ca o carte de vizita a tarii noastre.
Interpretul se arata convins ca succesul va fi de partea sa si a echipei sale si vor reusi sa obtina dreptul de a ne reprezenta tara la Rotterdam. „Chiar daca nu luam locul I acolo si nu facem Eurovisionul la Arena Nationala putem intra in top 5. Daca intram cu acest mesaj in Top 10 am putea promova Moldova destul de tare.”, considera interpretul.

Citeste si: Magia vinului moldovenesc: Pasha Parfeni a lansat videoclipul piesei cu care vrea sa ne reprezinta la Eurovision 2020 - „My Wine”

Acesta afirma ca mesajul piesei sale nu este un indemn de a consuma vin in exces, ci dimpotriva de a promova culta consumului licorii lui Bachus. „Feteasca neagra si inca 3 soiuri de vin autohton sunt lucruri cu care noi ne putem mandri la fel cum se mandresc francezii cu Champagne, italienii cu un Chiati, Portugalia cu Porto. Francezii nu promoveaza betia, nimeni nu o promoveaza, noi valorificam cultura vinului.”, afirma Pasha.
Cat de greu a fost sa revina la acest concurs si cum isi estimeaza sansele, Pasha Parfeni a povestit in cadrul unui interviu:
Sursa foto: Facebook.com
Articole din aceeasi categorie