04.02.2020
Magia vinului moldovenesc: Pasha Parfeni a lansat videoclipul piesei cu care vrea sa ne reprezinta la Eurovision 2020 - „My Wine”
Dupa ce in 2012, ne-a reprezentat tara la Baku, Azerbaijan, interpretul Pasha Parfeni si-a inceput anul in lista participantilor la Eurovision 2020.
Cantaretul a lansat aseara videoclipul pentru piesa pe care mizeaza in acest an – My Wine. Acesta a fost filmat intr-o galerie subterana, cu colectii remarcabile de vinuri si dansuri pe ritmuri folclorice.

Citeste si: Natalia Gordienko a lansat videoclipul piesei „Prison”, cu care participa la Eurovision

Dupa zeci de kilometri parcursi prin labirintul subteran, dublari de pasaje si schimb de idei, interpretul este pregatit sa dea tot cei mai bun pentru ca sa ne reprezinte tara la Eurovision 2020. Cu traducere din engleza Vinul meu este cea mai noua lansare a artistului pe care vrea sa o faca cartea de vizita la competitia muzicala. 
Amintim ca in 2012 Pasha Parfeny a mai reprezentat Moldova la Eurovision cu melodia Lautar. Atunci acesta s-a clasat pe locul 11 in Marea Finala. In 2013, artistul a iesit din nou pe scena concursului european, dar deja in echipa Alionei Moon, care a ocupat aceeasi pozitie.

Citeste si: Etapa nationala de preselectie a concursului Eurovision 2020 a luat sfarsit. Iata care sunt cei 20 de participanti care vor concura in etapa a doua a competitiei

Sursa foto: Facebook.com
Articole din aceeasi categorie