07.08.2022
Ce relatie are Victoria Lungu cu fiica sa, Valeria: „Nu ne-am vorbit foarte multa vreme...”

Valeria Lungu nu a avut o copilarie tocmai usoara si chiar a avut grija de cea care i-a dat viata. Afla in articolului de mai jos cum se inteleg cele doua acum si ce relatie au dupa mutarea Victoriei la Bucuresti.

Solista in varsta de 50 de ani isi iubeste enorm fiica si abia asteapta sa o vada casatorita.

Fosta concurenta de la „Bravo, ai stil” are o relatie speciala cu mama sa, de care a avut grija o perioada lunga in gimnaziu. La momentul respectiv a trebuit sa faca de toate in locuinta pentru ca artista era imobilizata la pat.

„Ne-am crescut una pe cealalta, noi am fost doar noi doua. Evident ca atunci cand m-am mutat cu ea la Bucuresti a fost pentru ea un soc. Si pentru mine a fost un soc pentru ca stiam ca se marita atunci si ma gandeam ca o sa fiu langa ea. Noi chiar avem o relatie foarte speciala. Nu ne-am vorbit foarte multa vreme. Eu imi doresc foarte mult sa se marite, sa se mute, pentru ca ea e foarte sufocata de mine. Eu sunt si foarte mamoasa, eu iubesc, pentru ca nu mai am pe nimeni si ea mai mereu imi spune: Mama, gaseste-ti un iubit.”, a declarat Victoria Lungu pentru Antena Stars.

Anne Heche, in stare critica dupa un accident auto grav. Ultima imagine cu actrita inainte de impact - FOTO

 

Valeria Lungu se bucura de iubire neconditionata din partea mamei sale, care este de parere ca lucrurile bune si frumoase se construiesc numai in sanul familiei. Influencerita este sustinuta constant de indragita artista.

Bloggerita recunoaste ca este o persoana matura datorita increderii primite de la cea care i-a dat viata. Tot de la mama sa vedeta a invatat despre iubire, compasiune, rabdare si determinare.

Jennifer Lopez se distreaza in Capri, Ben Affleck este din ce in ce mai abatut si slabit in SUA. Imagini ingrijoratoare cu actorul - FOTO

Articole din aceeasi categorie