07.02.2024
Misha Grossu da totul din casa: „Cred ca dragostea fata de arta ne-a unit”. Cu ce se ocupa sotia lui Violeta - VIDEO

De ziua Indragostitilor la concertul„Symho Love”ne asteapta talente extraordinare. Unul dintre participantii acestui show va fi si Misha Grossu. Invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, acordeonistul a povestit ce surprize ii asteapta pe spectatori dar si detalii din viata de familie.

Instrumentistul Misha Grossu a inceput noul an cu noi proiecte muzicale. Intrebat daca este dificil pentru un instrumentist sa cucereasca atentia publicului, acordeonistul a raspuns: „Majoritatea spun ca solisti au mai multa priza la public, ei mai usor pot transmite prin voce emotia cantecului. In cazul instrumentistilor este important sa oferi maxima energie si daruire”.

Mihaela Tabura pregatita pentru noul an: „Simt ca 2024 va fi prosper si cu multe realizari” -VIDEO 

Pe 14 februarie va avea loc concertul„Sympho Love”,unde cele mai frumoase cantece vor fi interpretate de artisti faimosi din Romania si Republica Moldova. Acompaniati de orchestra simfonica a Filarmonicii Nationale„Serghei Lunchevici”,sub bagheta dirijorului Dumitru Carciumaru.

„Eu voi evolua cu doua melodii de dragoste si sunt convins ca ne asteapta o seara plina de muzica in diferite ritmuri, culori si nuante”,a povestit acordeonistul.

Natalia Gordienko si-a pus voalul de mireasa! Interpreta este indragostita din nou: „Fluturii din stomacul meu sunt dragoste pentru tine...” - FOTO

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane

Sotia instrumentistului, Violeta este medic oftalmolog, acestia au impreuna un baietel de un anisor, pe nume Arsenie. Violeta are un hobby, dansurile orientale.„Pentru sotia mea, belly dance este cea mai mare pasiune, ma bucur pentru ea si cred ca dragostea fata de arta ne-a unit”,a spus Misha. 

Cuplul frecvent calatoreste impreuna cu copilul.,,Atunci cand s-a nascut Arsenie ne-am gandit ca nu vom putea vizita alte tari o perioada de timp. Baietelul a avut 3 luni cand am fost impreuna in Romania, apoi in Elvetia si Italia. La sfarsit de 2023 am procurat o rulota si am decis sa ne bucuram cu adevarat de calatorii, planificam peste un an sa pornim intr-o calatorie mai lunga”,a povestit instrumentistul. 

Acordeonistul a mentionat ce scopuri si dorinte are in 2024:„As dori sa duc la bun sfarsit toate proiectele mele, sa fiu cu inima impacata si sa pornim in una dintre cele mai mari calatorii din viata noastra”.

Cristian Porcari - indragostit lulea? Vezi imaginile cu focoasa bruneta cu care s-a afisat - VIDEO

Totul abia incepe!” Intr-o atmosfera relaxanta, cu jazz si vin select,  acordeonistul Misha Grossu a reusit sa transmita publicului prin muzica sa  cele mai frumoase emotii - VIDEO
Articole din aceeasi categorie