09.06.2022
In rochie de bal, printre ruinele de la Harkov! O tanara a emotionat mediul online cu poza sa de „absolvire pe timp de razboi” - FOTO

O adolescenta din Harkov a emotionat mediul online cu o serie de fotografii in care apare intr-o rochie de absolvire in locul in care a fost scoala sa, iar acum se afla doar ruine. 

Scoala Harkiv din Harkov 134 a fost distrusa de ocupantii rusi inca de la inceputul invaziei. 

O absolventa pe nume Valeria a emotionat retelele de socializare cu o fotografie in care apare cu rochia mult visata in momentul in care absolveste gimnaziul. Aceasta spera sa poata fi la scoala ei, alaturi de rude si colegi, dar pare ca istoria a avut alte planuri. 

Fata a atins o retea de fotografii intr-o rochie de absolvire pe ruinele scolii

Anna Episheva, matusa absolventei e cea care a distribuit fotografia pe reteaua de socializare. Ea a spus ca nepoata ei spera pana in ultimul moment ca va putea absolvi pe timp de pace.

Un eveniment la inaltimea asteptarilor! Vezi ce tinute spectaculoase au fost prezentate la The Most Fashion Days, dar si parerea lui Catalin Botezatu despre alti designeri: „Vin cu o sacosa de haine si au pretentia sa fie designeri..” - VIDEO

„Nepoata mea trebuia sa absolveasca anul acesta liceul. Ea si prietenii ei au planificat evenimentul de absolvire, si-au cumparat rochii si asteptau cu nerabdare ziua cea mare... Apoi au venit rusii. Scoala ei a fost direct lovita si distrusa pe 27 februarie 2022. Astazi a revenit la ceea ce a mai ramas din scoala ei si la planurile ei pentru absolvire. Iti multumesc, draga mea Valerie, ca esti puternica si curajoasa, atat de mandra de tine si te iubesc atat de mult", a scris pe facebook Anna Episheva. 

Scoala din Harkiv 134 a fost distrusa de ocupantii rusi pe 27 februarie. 

Acum Valeria si-a imbracat rochia de bal si a ajuns pe ruinele scolii ei, iar realitatea pe care o traieste este una dura.

„Eu am 16 ani si am studiat la scoala 134 din Harkov. Aveam multi prieteni de la scoala, eram ca o mare familie. Fetele si cu mine am ales rochii si ne-am bucurat ca toata lumea va fi foarte frumoasa in ziua absolvirii. Dar rusii au venit la noi si ne-au stricat toate planurile, la care visam”
- a spus absolventa.

Uimitor! Vocile Surorilor Osoianu - in trailerul uneia dintre cele mai mari companii din industria cinematografiei DC - VIDEO

Articole din aceeasi categorie