14.09.2023
Micul dejun le ajuta sa se mentina in forma! Vezi cum arata prima masa din zi pentru Marinela si Nicoleta Bezer - VIDEO

Recent, surorile Marinela si Nicoleta Bezer au fost invitate in platoul emisiunii iSanatate de la Pro TV.

„Sa vorbim un pic despre alimentatie. Ce mancati de obicei dimineta, la amiaza, seara? Cum arata un dejul, un pranz, o cina?”, a metionat Vlada Mardari in cadrul interviului.

Atat Marinela, cat si Nicoleta au recunoscut ca adora sa gateasca micul dejun. „Dejunurile sunt mesele noastre preferate”, a spus sora mai mica, iar cea mai mare a adaugat: „Noi cu Nicoleta adoram smoothie-urile. Smoothie bolurile in special. Asta este una dintre optiunile pe care le alegem dimineata. Terci de in, de susan, chia pudding. Si oua sau avocado toast”.

Totodata, Nicoleta a adaugat ca ingredientele folosite pentru micul dejun sunt extrem de importante. „De exemplu smoothie bolul este un subiect mai controversat. Exista nutritionisti care spun ca el este sanatos, iar altii spun ca dimpotriva, pentru ca este facut din fructe si fibra ce este macinata ridica zaharul in sange”, a explicat bloggerita.

Postare de mii de like-uri! Dan Ionita a publicat o fotografie alaturi de fiul si iubita lui - FOTO

De asemenea, Niki a adaugat: „Noi mereu adaugam seminte de canepa, seminte de in, seminte de susan, pudra proteica sau pudra vegana. Mancarea sanatoasa trebuie sa o faci distractiva. Cand o vezi trebuie sa vrei sa o mananci. Multi cred ca a manca sanatos este plictisitor, dar dimpotriva, este atat de variat”.

Marinela Bezer este o bloggerita din Republica Moldova ce s-a stabilit de cativa ani cu traiul in Marea Britanie. Este cunoscuta in mediul online, avand o comunitate de peste 615 de mii de urmaritori pe Instagram si 5.3 milioane de urmaritori pe TikTok. Este casatorita cu Vlad Gatcan.

O noua batalie culinara! Afla cine va lua tigaia de aceasta data, sambata la Gusturile se Discuta - VIDEO

Nicoleta Bezer a devenit cunoscuta dupa ce a prezentat emisiunea „Magazinul Copiilor”. Acum, Nicoleta Bezer este o fata mare si increzatoare in propriile forte. Tanara este adepta unui mod de viata sanatos. Nicoleta se bucura de o comunitate de peste 94 de mii de urmaritori pe Instagram. 

Articole din aceeasi categorie