13.01.2020
Miliardarul japonez, care va face inconjurul Lunii, isi cauta o partenera sa-l insoteasca. Ce criterii trebuie sa indeplineasca candidata
Miliardarul Yusaku Maezawa cauta o „partenera de viata” care sa-l insoteasca in calatoria sa in spatiu. El a postat un anunt in care spune ca vrea sa impartaseasca experienta sa cu o femeie „speciala”.

In varsta de 44 de ani, Yusaku Maezawa, va deveni in 2023, primul pasager civil, care va zbura in jurul Lunii, el achizitionand in acest sens un pachet lansat de Space X compania lui Elon Musk, scrie BBC News.Intr-un apel online, Maezawa spune ca vrea sa impartaseasca experienta cu o femeie „speciala” si a invitat toate femeile sa aplice pe site-ul sau. Antreprenorul, care s-a despartit recent de prietena actritei Ayame Goriki, 27 de ani, spune ca „intrucat sentimentele de singuratate si de goliciune incep incet sa ma copleseasca, am in minte un singur lucru: sa continui sa iubesc o femeie”, a scris miliardarul. Anuntul ofera si o lista de criterii pe care trebuie sa le indeplineasca femeile care aplica.Astfel, femeia care are sanse sa-i cucereasca inima miliardarului, dar si sa il insoteasca in calatoria sa, trebuie sa fie singura, sa aiba peste 20 de ani, sa fie intotdeauna pozitiva si sa fie interesata de a calatori in spatiu. Termenul limita pentru depunerea cererilor este 17 ianuarie, iar o decizie finala privind partenera acestuia va fi luata la sfarsitul lunii martie.Maezawa este un miliardar excentric, care a obtinut faima ca baterist intr-o trupa de hard-punk. La inceputul acestei luni, el a promis ca va imparti 100 mii de yeni (925.000 dolari) intre 100 de persoane selectate la intamplare dintre cei care au distribuit unul dintre tweeturile sale.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie