19.05.2022
WOW! HBO Max lanseaza un serial documentar despre Irina Rimes! Vezi trailer-ul oficial al filmului „Pe drumul meu” - VIDEO

Conform „HBO Max” primele trei episoade din cele sapte ale serialului vor fi disponibile din 3 iunie pe site-ul oficial al canalului de streaming.

Interpreta moldoveanca Irina Rimes a anuntat in mediul online despre lansarea documentarului sau. Pe pagina de Youtube „HBO Max” a fost deja publicat si trailer-ul care il poti vedea mai jos.

In descrierea filmuletului este prezent un scurt rezumat al filmului: „Irina Rimes: Pe drumul meu este o calatorie ce exploreaza influentele care au facut-o pe Irina Rimes artista de astazi. Irina Rimes rememoreaza momente importante din viata ei, vorbeste despre versurile pe care le scrie, despre oamenii care au ajutat-o in cariera. In paralel, sunt dezvaluite detalii despre sursele de inspiratie ale albumelor anterioare, sunt pregatite videoclipuri si concerte caritabile. Profesionisti din industria muzicala, artisti si persoane publice precum: Tudor Chirila, Andra, Catalin Maruta, Damian Draghici, Adrian Despot, The Motans, Alex Cotoi si multi altii sunt invitati in documentar sa vorbeasca despre cariera artistei. Primele 3 episoade din cele 7 ale miniseriei vor fi disponibile pe HBO Max din 3 iunie.”

Are o voce spectaculoasa! Tany Vander a demonstrat ca poate canta la fel de bine ca pe timpuri: „Prea frumos ca sa fie adevarat” - VIDEO

Fanii artistei au ramas uimiti de anuntul pe care l-a facut aceasta. „Mama ce fain! Abia astept sa vad. Felicitari tie si celor de la HBO pentru o colaborare reusita!! Continua sa faci ce ai facut.”, „Felicitari Irina! Te iubesc.”, „Deci, o sa plang atat de tare la filmul asta.”, „Frumos Irina! Abia astept sa vad filmul.”, a comentat cativa internauti.

Sublim! Soprana Ana Cernicova a lansat o melodie cu un puternic impact emotional inspirata de perioada grea pe care o traieste omenirea: „Sper ca dragostea sa cucereasca lumea intr-o zi.” - VIDEO

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste la Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala. 

Articole din aceeasi categorie