10.10.2019
Miley Cyrus este internata in spital, iar modul in care isi pastreaza optimismul te va amuza
Miley Cyrus a dezvaluit ca este internata in spital, insa ea a gasit un mod prin care sa isi pastreze optimismul si o stare buna de spirit.

Miley Cyrus a publicat luni pe Instagram Stories mai multe postari in care anunta ca este bolnava, ea luptandu-se cu amigdalita. Ieri aceasta a fost internata la un spital local, postand mai multe imagini in care le cere fanilor sa ii transmita o energie buna.

Aceasta a explicat ca incearca sa se insanatoseasca pentru Gorillapalooza, un eveniment de caritate organizat de fundatia lui Ellen DeGeneres, care ajuta la strangerea fondurilor pentru sprijinirea eforturilor globale de conservare a naturii.

Incerc sa ma vindec cat de repede pot pentru a ajunge la Gorillapalooza cu @TheEllenShow @PortiaDeRossi @BrunoMars in acest weekend. Sper ca zeii sa ma ajute sa imi revin si sa scap de aceasta problema! Avem de salvat gorile!”, a scris aceasta, postand un selfie in care se vad si perfuziile.

Miley, in stilul ei caracteristic, a incercat sa fie mai optimista in privinta situatiei ei, explicand ca este important sa arati bine, acest lucru ajutandu-ti si starea de spirit. Ea a postat apoi o imagine cu mama ei, care o pieptana, dar si o imagine cu halatul de spital pe care l-a modificat in asa fel incat sa i se potriveasca mai bine.

„Am refacut halatul de spital”, a scris vedeta in imaginea in care apare cu halatul modificat sub forma unei rochii.

Miley a aratat ca a fost vizitata de prieteni, acestia aducandu-i flori si un balon, insa supriza cea mai mare a venit din partea lui Cody Simpson, care i-a adus trandafiri si i-a cantat la chitara.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie