18.03.2023
Mihai Bobonete a oferit cel de-al doilea GOLDEN BUZZ din acest sezon Biancai Avram, pentru o prestatie inegalabila de dans modern, la Romanii au Talent - VIDEO

Bianca a reusit sa il faca pe Mihai Bobonete sa apese pe Golden Buzz datorita numarului ei de dans contemporan. Iata cine este tanara de doar 16 ani care a ridicat atat publicul, cat si juriul in picioare!

Bianca si-a descoperit pasiunea pentru dans modern in clasa a II-a, urmand ca in clasa a IX-a sa se inscrie la liceul de coregrafie, acolo unde a facut balet si dans contemporan. Ulterior, tanara a realizat ca ar avea nevoie si de gimnastica pentru ca momentele ei sa fie cu adevarat unice, astfel a urmat si aceasta disciplina timp de un an.

Desi are doar 16 ani, Bianca se considera dura in dans, cu miscari bruste, usor baietoasa si mult mai matura decat ar trebui sa fie la varsta ei. Aceasta are doua surori mai mici, de 8, respectiv 1 an jumatate, de care are grija atunci cand mama lor este la serviciu.

Cu toate ca este o fire destul de timida la inceput, odata ce o cunosti, Bianca devine cea mai amuzanta persoana a grupului de prieteni. Tanara de 16 ani viseaza sa ajunga cel mai mare coregraf al lumii si sa traiasca in Barcelona.

Desi a fost la peste 20 de concursuri, pentru care parintii au facut eforturi uriase, Bianca si-a dorit mereu sa fie pe scena Romanii au Talent, insa  nu a crezut vreodata ca va primi Golden Buzz.

„Ca a fost deosebit e deja banal sa spun. Tu in momentul asta stapanesti 3 discipline: gimnastica, dans si balet. Daca tu deja le stapanesti pe astea 3 si in plus ai trairea, care este evident ca da pe dinafara, esti foarte aproape de un dansator complet. Mi se pare extraordinar sa reusesti  sa transmiti emotii si cu degete si incheieturile picioarelor. Ai ales momentul potrivit sa iti folosesti degetele si felul in care labele picioarelor iti faceau asa... Ai toate sansele sa castigi marele premiu la Romanii au Talent!”, a spus Dragos.

„Observ cu mare placere ca vin la Romanii au Talent din ce in ce mai multi copii talentati in ceea ce inseamna dans contemporan, balet, gimnastica... Fiecare numar pe care il vad e mai bun! Imi vine sa si platesc bilet pentru ce am vazut acum. A fost spectaculos!”, a spus Mihai Bobonete.

„Este si foarte multa inteligenta la mijloc, e sclipitoare chiar! Incep sa cred ca e ceva magic in sezonul acesta pentru ca eu atat de multe momente neasteptate n-am intalnit in istoria emisiunii, atat de multe si aproape unul dupa altul”, a spus Andi.

Dupa ce fiecare jurat si-a spus parerea despre momentul Biancai, Mihai Bobonete a apasat pe Golden Buzz!

Articole din aceeasi categorie