12.11.2022
Mihaela Frimu si Eduard Stoica au facut scena de la Vocea Romaniei sa vibreze: „Le-am explicat ca trebuie sa fie toata piesa un flirt continuu intre ei!” - VIDEO

A venit randul lui Smiley si Theo Rose sa-si trimita concurentii in battle-uri. Prima echipa a fost formata din Mihaela Frimu si Eduard Stoica. 

Chiar daca la repetitii au avut de furca cu ei, pe scena Mihaela si Eduard s-au sincronizat si cu vocile, dar si cu miscarile. 

Cei doi au cantat piesa „Watermelon Sugar” de la Harry Styles, iar la finalul prestatiei au fost aplaudati in picioare de antrenorii lor.

Irina Rimes: „Foarte bine ati cantat!”

Moldoveanca Valeria Marcu si romanca Andra Botez, un battle memorabil la Vocea Romaniei! Antrenorii le-au aplaudat in picioare - VIDEO

„Mie mi-a placut. Felicitari pentru moment, vecine!”, a spus Tudor care a venit si cu o recomandare. „Am fost mai aproape de timbrul lui Eduard!”, a declarat acesta.

The Motans a placut-o pe Mihaela: „Foarte mult mult sugar in piesa asta!”.

„Le-am explicat ca trebuie sa fie toata piesa un flirt continuu intre ei! Ce a crescut baiatul nostru”, a spus Smiley entuziasmat.

Iulian Nunuca si Bogdan Jeler, o interpretare plina de emotie la Vocea Romaniei: „El a trait momentul asta de parca nu o sa mai cante in viata lui” - VIDEO

Smiley si Theo Rose au ales sa mearga mai departe cu Eduard Stoica. 

Articole din aceeasi categorie