12.11.2022
Iulian Nunuca si Bogdan Jeler, o interpretare plina de emotie la Vocea Romaniei: „El a trait momentul asta de parca nu o sa mai cante in viata lui” - VIDEO

Emotii mari pe scena de la Vocea Romaniei! Primii care au spart gheata in prima editie de battle-uri au fost Iulian Nunuca si Bogdan Jeler, concurenti in echipa lui Tudor Chirila. 

Antrenorul le-a ales piesa „Lay Me Down” de la Sam Smith. 

„Am venit sa castig… iti dai seama! Cine nu spune asta, minte”, a declarat increzator Iulian Nunuca inainte de a urca pe scena. Bogdan Jeler i-a dedicat piesa fetitei mele.

Moldoveanca Valeria Marcu si romanca Andra Botez, un battle memorabil! Antrenorii le-au aplaudat in picioare - VIDEO

Theo Rose: „Bogdan, ai un timbru superb, dar iti spun sincer... battle-ul asta a fost al lui Iulian. El a trait momentul asta de parca nu o sa mai cante in viata lui. El a dat tot, tot.”

Smiley: „Mie mi se pare ca a fost un battle foarte echilibrat. Felicitari antrenorului pentru alegere!”.

The Motans: „Simt ca Iulian a fost mai in apele lui cand a cantat aceasta piesa!”

„Bucuria de a fi pe scena este o conditie obligatorie si pentru chestia asta in seara asta are un punct in plus Iulian si cu el merg mai departe”, a conchis Tudor Chirila.

Moldoveanca Marina Scaletchi si romanca Sofia Marculescu l-au pus pe Smiley in fata unei alegeri dificile la Vocea Romaniei: „Ele doua au devenit un tot! Si acum trebuie sa iei doar jumatate din totul asta!” - VIDEO

Deznodamantul a fost unul fericit pentru ambii concurentii. Dupa ce Tudor l-a ales pe Iulian, pentru Bogdan Jeler au apasat butonul Irina si The Motans. 

Articole din aceeasi categorie