03.01.2022
Michelle si Barack Obama, altfel decat ii stii! Vezi cum au aparut in urarea de Anul Nou - FOTO

De cand nu mai sunt la Casa Alba, s-au relaxat total. Unii ar spune ca acum sunt chiar mai cool!

Relaxati si zambitori, imbracati casual-chic si pusi pe glume, Michelle (57) si Barack Obama (60) demonstreaza inca o data ce relatie frumoasa au, chiar si dupa aproape trei decenii de mariaj - dintre care opt ani petrecuti ca pereche prezidentiala, la Casa Alba!

Aflati in concediu in Hawaii, ca in fiecare iarna, pe insula in care s-a nascut Barack Obama, cei doi s-au bucurat din plin de soare, de mare, de partidele de golf si de cele doua fiice ale lor, Malia si Sasha, cu care nu mai locuiesc de cand au crescut si au plecat la studii. 

Daca in preajma Craciunului, fostul presedinte american a fost vazut inotand alaturi de fetele sale, care au facut paddleboarding, acum a aparut in cadru si fosta Prima Doamna a Statelor Unite, intregind astfel tabloul de familie.

Sora lui Britney Spears, marturisiri despre cosmarul trait in adolescenta: „Mi-au interzis sa-i spun ca sunt insarcinata!”

Imbracata intr-un outfit negru, cu pantaloni scurti, bluza si un sacou cu broderie aurie, Michelle Obama a parut mai sexy ca oricand, lasadu-si la vedere picioare incredibil de tonifiate si etaland si o pedichiura cu oja albastra in niste sandale negre, tip papuc.

Barack Obama a ales o tinuta gri inchis, cu pantaloni, camasa cu imprimeu si pantofi sport - un pic mai serioasa decat cea a sotiei sale, dar mult mai relaxata decat clasicul costum cu camasa, cu care ne-a obisnuit.

Accesoriul de top, care le-a dat acea nota jucausa, facandu-ne sa-i vedem intr-o ipostaza noua, ludica, altfel decat ii stim, a fost perechea de ochelari cu stelute, in tematica de Revelion 2022. Un detaliu care a facut inconjurul internetului, fotografia cu cei doi fiind votata de aproape 5 milioane de internauti - printre ei, si vechi sustinatori, care o incurajeaza pe Michelle Obama sa candideze la urmatoarele alegeri prezidentiale.

Nu stim cat de mult iau in serios aceasta varianta, dar cert e ca perechea Obama a ramas printre cele mai iubite cupluri care au servit America din Biroul Oval si ca a ramas consecventa politicilor sociale, extinzandu-si fundatia si angajandu-se in tot felul de programe umanitare.

Anisoara Loghin, de Revelion, alaturi de Radu Ginsari si fiul lor. Vezi cum au sarbatorit tinerii parinti: „Ce poti sa-ti mai doresti” - FOTO

Pe langa asta, cei doi au ramas in vizorul public, acceptand tot felul de invitatii si provocari, cum ar fi si aparitia lui Michelle Obama in ultimul sezon al serialului "Black-ish", difuzat de ABC - pe langa deja anuntatul serial de comedie pentru Netflix, bazat pe „haosul” care a urmat dupa ce Donald Trump a devenit presedinte in 2016.

Articole din aceeasi categorie