03.01.2022
Sora lui Britney Spears, marturisiri despre cosmarul trait in adolescenta: „Mi-au interzis sa-i spun ca sunt insarcinata!”

Jamie Lynn Spears a facut dezvaluiri tulburatoare despre familia ei, marturisind ca parintii i-au interzis sa-i spuna surorii ei ca a ramas insarcinata.

Jamie Lynn Spears, care a devenit mama la varsta de doar 16 ani, a marturisit ca parintii sai au fost foarte duri atunci cand au aflat ca asteapta un copil si, mai mult de atat, i-au interzis sa-i marturiseasca surorii ei, considerand ca ”este prea riscant”.

„Aveam nevoie de ea mai mult ca oricand si n-a putut sa-mi fie alaturi in cel mai vulnerabil moment”, dezvaluie Jamie in cartea pe care a lansat-o de curand.

„Toti aveau pareri despre ceea ce ar fi bine pentru mine”, a mai marturisit Jamie, care a dezvaluit tanara.

De asemenea, ea a povestit ca a avut o rafuiala dura cu tatal ei, dupa ce a refuzat sa intrerupa sarcina ori sa-si dea copilul spre adoptie.

Anda Adam - Craiasa zapezii sexy si provocatoare. Vezi cum a pozat vedeta langa pomul de Craciun - FOTO

„Eu si tata ne-am certat, ne-am aruncat cuvinte dure. M-a prins de umeri si m-a tinut strans, totul in speranta ca imi voi schimba parerea.Am fugit de ei”, a mai povestit sora lui Britney Spears.

In urma cu cateva luni, Jamie Lynn Spears, sora mai mica a cantaretei Britney Spears, s-a distantat de familie in cazul controversatei tutele sub care se afla starul si, intr-o serie de interventii pe Instagram, a spus ca o intereseaza doar ca ea sa fie fericita.

Lynn Spears, fosta vedeta Nickelodeon si parte din distributia „Sweet Magnolias” (Netflix), a explicat de ce nu a abordat subiectul pana acum. Ea a spus ca este foarte mandra ca sora ei a putut sa se exprime legat de aceasta problema si ca a sfatuit-o in urma cu mai multi ani sa ceara o noua asistenta legat de tutela.

Horoscop 3 ianuarie 2022. Zodia care trebuie sa fie cumpatata cu banii

Actrita a subliniat ca nu s-a folosit vreodata de sora ei mai mare pentru celebritate sau bani si s-a distantat de restul familiei.

Ea nu a spus nimic pana acum pentru ca a asteptat ca sora ei sa poata vorbi pentru sine si sa spuna ce simte ca trebuie sa spuna public. „Acum ca a fost foarte clara si a spus ce avea nevoie sa spuna, simt ca pot sa o urmez si sa spun ce simt ca trebuie sa spun”.

„Cred ca este foarte clar ca, din ziua in care m-am nascut, nu am facut decat sa o ador si sa o sprijin pe sora mea. Este sora mea mai mare inainte de acest rahat. Nu imi pasa daca vrea sa fuga intr-o padure tropicala si sa aiba catralioane de copii in mijlocul pustietatii sau daca vrea sa revina si sa domine lumea asa cum a facut-o de atatea ori inainte, pentru ca nu am nimic de castigat sau de pierdut... Aceasta situatie nu ma afecteaza in vreun fel pentru ca sunt doar sora ei si ma intereseaza doar fericirea ei”.

Cu lacrimi in ochi, Lynn Spears a mai spus ca singurul rol pe care il are in viata starului pop este sa fie o sora incurajatoare si matusa pentru copiii ei.

Articole din aceeasi categorie