12.07.2023
Tot mai sus! Tanara Evelina Rusu a obtinut marele premiu la un concurs international de muzica - FOTO

Recent, in Republica Moldova, a avut loc concursul international „Radiant Ray of Music”. In cadrul competitiei, tanara interpreta Evelina Rusu a reusit sa se claseze pe primul loc.

Concursul a avut un juriu format din artisti si personalitati notorii din diferite tari ale lumii, inclusiv si din Republica Moldova.

Printre ele s-au numarat: Aliona Triboi, Luminita Anghel, Tamara Gverdtsiteli, compozitorul Marian Starcea, maestrul Oleg Baraliuc.

Nu si-a putut stapani lacrimile! Nicolle Trifan, momente de cumpana: „Nu e totul roz cum se vede pe social media” - FOTO

La „Radiant Ray of Music” au participat copii din 10 tari, alesi in urma unei preselectii care a avut loc acum cateva luni.

Ele sunt cele 7 Rapunzel de Moldova! Vedetele de la noi cu cel mai frumos si lung par - FOTO

„Pagini memorabile din viata mea, pe care le impartasesc cu voi, dragii mei prieteni. Recent, am participat la Concursul International Radiant Ray of music - un concurs prestigios, in care si-au etalat vocile cei mai buni, dintre cei mai buni copii din 10 tari ale lumii, in urma unei preselectii riguroase. Am avut ca jurati, personalitati notorii si artisti consacrati din mai multe tari. Sunt onorata si mandra de acest premiu. Sunt mandra, ca am cel mai bun profesor, careia ii multumesc din tot sufletul meu, pentru tot ce am realizat si vom realiza impreuna”, a scris Evelina Rusu pe pagina ei de Facebook.

Articole din aceeasi categorie