11.11.2023
O tanara de 24 de ani s-a maritat cu un barbat de 85 de ani, mai in varsta si decat bunicul ei. Vrea sa-i daruiasca copii - FOTO

Miracle Pogue, o tanara de 24 de ani dintr-un oras din Mississippi, s-a casatorit cu Charles, un barbat in varsta de 85 de ani, care este mai batran chiar si decat bunicul ei. Cei doi si-au unit destinele fara sa tina cont de gura lumii. Mai mult, au planuri mari pe mai departe.

Charles si Miracle vor sa devina parinti. Tanara este dispusa sa faca fertilizare in vitro pentru a-l face tata pentru prima data pe barbatul care e cu 13 ani mai mare decat bunicul ei. Cei doi soti s-au cunoscut in 2019, cand femeia lucra la o curatatorie de haine, si au legat rapid o prietenie, scrie Daily Mail.

Charles, fost agent imobiliar, s-a indragostit de Miracle, iar in februarie 2020 a cerut-o in casatorie. „Charles venea cu cate o piesa vestimentara la curatatorie si voia ca eu sa ma ocup de el. Intr-o zi a intrat, a aruncat o bucata de hartie pe tejghea si mi-a zis sa-mi scriu numarul de telefon. Era precum cavalerul meu in armura stralucitoare. Aveam o comunicare placuta, nu m-a facut sa ma simt ciudat. Aveam conversatii frumoase, ma facea sa ma simt confortabil. Stiam ca era in varsta, dar nu stiam exact cati ani are. Cand am aflat, eram deja mult prea implicata si aveam sentimente pentru el. Nu-mi pasa daca are 100 sau 55 de ani, il plac pentru ceea ce este. Am crezut ca are 60 sau 70 de ani pentru ca arata bine, e mereu activ", a povestit proaspata mireasa.

Reese Witherspoon si Kevin Costner, cel mai nou cuplu de la Hollywood? Ce au declarat reprezentantii actritei

Parintii lui Miracle au fost la nunta

Familia ei a avut pareri impartite. In timp ce mama ei in varsta de 45 de ani si bunicul de 72 nu au avut nimic impotriva si au incurajat-o de la inceput, tatal lui Miracle a fost mai reticent, insa a ajuns sa-l accepte pe ginere. Parintii fetei chiar au participat la nunta si au pozat alaturi de mireasa.

Jennifer Garner, pusa de sotii. Ce miscari de dans a putut sa faca! Actrita isi amuza fanii - VIDEO

„Bunicul mi-a zis ca, daca sunt fericita si asta vreau sa fac, atunci si el este fericit. Mi-a luat mult timp sa-l conving pe tata, dar l-am intrebat daca e dispus sa-si piarda fiica pentru totdeauna. I-am zis ca am nevoie de sprijinul lui si sa ma conduca la altar. Dupa ce l-a cunoscut pe Charles, a inceput sa-l iubeasca", a mai povestit Miracle.

De cealalta parte, mirele a spus ca ziua nuntii a fost cea mai buna din viata lui si ca nu resimte niciun fel de problema legata de diferenta de varsta dintre el si proaspata lui sotie. „Oamenii care comenteaza nu fac nicio diferenta, ii lasam sa faca ce vor. Suntem fericiti impreuna. Incercam sa formam o familie".

Miracle isi doreste sa-i faca sotului cea mai mare bucurie, aceea de a deveni tata, pentru ca Charles nu are niciun copil, asa ca au inceput sa se informeze despre fertilizarea in vitro si sa mearga la clinici de specialitate, fiind dispusi sa incerce orice.

Articole din aceeasi categorie