16.10.2020
Meloterapia - o noua metoda de a-ti consola sufletul. Aliona Lesanu: „Activitatea mea si piesele mele sunt anume terapie prin cuvant, muzica si voce.”

Desi a facut o pauza in activitatea sa de chitarista, Aliona a simtit ca vrea sa revina la instrumentul sau indragit, dar cu un alt scop, si anume cel de a tamadui suflete.

Acum 25 de ani, Aliona facea primii pasi in muzica. „In copilarie am absolvit scoala de muzica din orasul Cornesti, raionul Ungheni, dar la alt instrument - baianul, un instrument rusesc. Apoi, am invatat la chitara, prin anii de studentie.”, sustine ea.

O perioada indelungata de timp, Aliona nu a mai cantat la chitara: „Sincer nu mai stiu nici eu nu pot sa-mi explic. Asa a fost, am avut o alta activitate.”, spune artista.

Mutandu-se la Brasov, dupa multi ani, Aliona a inteles ca pasiunea sa este anume acest instrument si parca a fost o trezire la ceea ce ii place si la ceea ce doreste sa faca pentru tot restul vietii.

Prin muzica sa, ea vrea sa faca meloterapie si isi doreste sa ajunga la inimile tuturor ascultatorilor, dar mai ales sa-i ajute sa raspunde la intrebarile lor: „Activitatea mea si piesele mele sunt anume terapie prin cuvant, muzica si voce.”, marturiseste interpreta.

Mai multe detalii despre cantautoarea de muzica folk, alfa in reportajul urmator.

 

Citeste si :  Xenia Deli - criticata pentru lookul sau. „Se pare ca fiecare invata din propriile greseli”

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie