19.09.2020
Melania Trump are statuie de bronz in orasul natal din Slovenia

Prima Doamna a SUA a fost „sculptata” in bronz de un artist plastic din SUA si plasata pe un camp de la marginea orasului natal al Melaniei Trump, Sevnica.

Melania Trump are o noua statuie, de data aceasta mai durabila decat prima, care a fost incendiata de localnicii din Sevnica, Slovenia. Prima Doamna nu este prea iubita prin partile natale, insa e apreciata de un artist din SUA, care i-a dedicat cea mai recenta opera a sa. 

Brad Downey a angajat un artist local sa-i faca Melaniei o statuie abstracta din bronz, care o infatiseaza pe Prima Doamna salutand multimile. Insa, lucrarea nu si-a gasit locul pe o strada sau intr-o piata din Sevnica, orasul natal al sotiei lui Donald Trump, ci pe un camp de la marginea asezarii.

Prima statuie, realizata din lemn de sculptorul sloven Ales „Maxi” Zupevc, a fost vandalizata si incendiata de oameni de prin partile locului. Creatorul lucrarii a depus o plangere la politie, in speranta ca-i va gasi pe faptuitori, pe care voia sa-i intervieveze pentru realizarea unui documentar.

Initiatorii acestui proiect spun ca simbolul operei lor va dainui chiar si daca noua statuie va fi vandalizata. Ei au dedicat aceasta a doua statuie „memoriei eterne aduse unui monument al Melaniei care s-a aflat candva pe acest amplasament.”

Citeste si :  Vine barza! O indragita interpreta din Moldova va deveni in curand mamica

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie