09.11.2019
Meghan Markle o infurie din nou pe Regina! Dezvaluiri incredibile: nu vrea ca britanicii sa o iubeasca
Nu mai este niciun secret ca Meghan Markle si-a facut mai multi dusmani decat prieteni de cand a devenit sotia Printului Harry, insa deciziile pe care le ia Ducesa de Sussex si declaratiile pe care le face par ca o ingroapa si mai tare pe aceasta.

Daca pana in urma cu doar cateva luni, cei care spuneau despre ea ca are un caracter insuportabil erau angajatii casei regale, acum Meghan Markle este pusa la zid de aproape toata presa din Marea Britanie, dar si de familia regala.

Documentarul celor de la BBC despre vizita in Africa a Ducilor de Sussex a pus si mai rau paie pe foc, din cauza declaratiilor pe care Meghan Markle si Printul Harry le-au facut. Daca nepotul Reginei a afirmat ca nu mai are o relatie foarte buna cu fratele lui, sotia acestuia a dezvaluit ca nu se poate adapta in Marea Britanie si ca nu suporta rigiditatea tipic englezeasca.

Imediat dupa declaratiile celor doi, aproape toata familia regala a reactionat si i-a pus la zid, printre cei care s-au aratat ingroziti de cele spuse de Harry si Meghan fiind William, Charles si Regina Elisabeta.

Potrivit celor de la The Telegraph, Meghan Markle va avea din nou probleme cu membrii familiei regale, deoarece a facut unele declaratii controversate: Ducesa de Sussex ar fi afirmat ca lumea ar trebui sa-i spuna pe nume, nu sa i se adreseze cu titlul pe care il detine. Mai mult decat atat, sotia Printului Harry le-ar fi spus apropiatilor ca nu o intereseaza daca britanicii o iubesc sau nu si ca singurul ei scop este ca mesajele pe care le transmite sa fie auzite si intelese de publicul larg.

Sursa citata noteaza ca, odata ce Regina va primi confirmarea ca Meghan Markle chiar a spus aceste lucruri, suverana se va infuria foarte tare si va avea un nou motiv pentru a-si pune la punct nepotul, dar si pe sotia lui.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie