18.05.2022
Meghan Markle, infractoarea etichetei regale? Ce ilegalitate in materie de stil a comis aceasta si de ce tinutele sale sunt adesea blamate - FOTO

Meghan Markle va ramane cu siguranta in istorie ca principalul infractor al etichetei regale. Ducesa de Sussex si-a demontat in mod repetat nerespectarea regulilor „locale” si pastrarea stilului propriu.

Recent, Printul Harry si Meghan Markle au participat la un meci de polo caritabil. Pentru un astfel de eveniment, ducesa a ales aproape aceeasi imagine ca Julia Roberts din filmul Pretty Woman. Megan a aparut in public intr-un total look din denim. Ducesa de Sussex a purtat pantaloni scurti si o camasa in acelasi stil. Ea a completat look-ul cu ochelari de soare negri. 

Desi acest gen de tinute sunt interzise in codul etichetei regale, adesea Meghan este vazuta incalcand aceste reguli de stil.

Logodnicul lui Britney Spears a comentat pentru prima data despre pierderea copilului: „In curand ne vom completa...”

Printul Harry si Meghan Markle, impreuna cu copiii lor, vor veni la sarbatorirea jubileului de platina al reginei Elisabetei a II-a. Ei bine, speram ca acolo nu va uita de eticheta regala.

Zelenski si sotia sa, Olena, prima aparitie publica de la inceputul razboiului, la funeraliile fostului presedinte al Ucrainei - FOTO

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie