18.05.2022
Logodnicul lui Britney Spears a comentat pentru prima data despre pierderea copilului: „In curand ne vom completa...”

In aprilie, Britney Spears si Sam Asghari, proaspat intorsi dintr-o vacanta in Maui, dadeau de veste pe Instagram ca vor devenit parinti. Stirea ca Britney este insarcinata a treia oara a facut repede inconjurul lumii, stiut fiind faptul ca, in anii in care s-a aflat sub tutela tatalui sau, acesteia i-a fost interzis sa mai aiba vreun copil. 

Chiar vedeta a recunoscut ca acum ii este foarte greu si este ingrijorata ca aceasta afectiune poate dura cativa ani. 

Esti unul dintre parintii care tresare atunci cand aude cuvantul „hepatita”? Medicul pediatru Dorina Agachi iti explica care sunt simptomele si masurile in cazul contractarii unei asemenea infectii hepatice „Sunt trei masuri de baza....” - VIDEO

Mai tarziu si logodnicul lui Britney, Sam Asgari, a vorbit despre pierderea copilului. In declaratia sa, el le-a multumit tuturor celor care l-au sustinut pe el si pe Britney Spears in aceasta perioada dificila pentru ei. „Simtim sprijinul vostru. Incercam sa gandim pozitiv si sa mergem mai departe. Este greu, dar nu suntem singuri. Va multumim pentru respectarea confidentialitatii noastre. In curand ne vom completa”, a spus el pe retelele sale de socializare. 

Britney Spears, in pragul unei noi depresii. Mesajul devastator dupa ce aceasta a pierdut a treia sarcina: „Am pierdut copilul minune...” - FOTO

Astfel, acesta a facut referire si la faptul ca curand cei doi se vor casatori. Britney va fi o mireasa exceptionala, iar de imaginea ei va avea grija renumita Donatella Versace. 

Articole din aceeasi categorie