30.05.2022
In Ucraina a aparut o petitie de interzicere a avorturilor! Ce parere au Katya Osadchaya si Masha Efrosinina despre aceasta initiativa - FOTO

Prezentatoarele TV ucrainene Ekaterina Osadchaya si Masha Efrosinina si-au exprimat indignarea in cadrul unor postari publicate pe paginile lor oficiale de Instagram, deoarece recent pe site-ul presedintelui a aparut o petitie de interzicere a avortului in Ucraina.

Petitia a strans 674 de semnaturi din 25.000 necesare. Textul petitiei al carui autor este Anatolii Holovchak afirma ca „este necesar sa promovam cresterea poporului ucrainean”.

Osadchaya se opune limitarii drepturilor femeilor. „Cine este Golovchak? Sunt mama a trei copii si consider aceasta petitie o incalcare teribila a drepturilor.”, a scris prezentatoarea.

Justin si Hailey se distreaza impreuna in Mexic. Sotia artistului a impresionat cu silueta sa - FOTO

Efrosinina a fost si ea revoltata de aceasta initiativa. „De ce intr-o tara in care se duce un razboi aprig pentru dreptul de a fi liber are loc astfel de lucruri...”, a spus Maria.

Si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de... Stefan cel Mare! Vezi ce imagini a postat vedeta pe pagina sa de Instagram: „Mi-a adus linistea si pacea” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie