11.06.2024
Marinela Bezer și Vlad Gațcan - imagini de arhivă! Cum arătau soții în 2012 - FOTO

Răsfoind prin arhiva persoanală, Marinela Bezer a dat de o fotografie de la începutul relației cu soțul ei, Vlad Gațcan.

După cum a povestit chiar Bezer, fotografia a fost făcută acum 12 ani, mai exact în 2012 sau 2013. Atunci, cei doi erau abia la începutul poveștii lor de iubire.

De asemenea, inflencerița a menționat faptul că imaginea a fost făcută de către un prieten.

O tânără are o relație cu un bărbat de 64 de ani, mai în vârstă chiar și decât mama ei: „Oamenii ne privesc ciudat când ne sărutăm” - FOTO

„Us in the school yard in our first year of dating. In was either 2012 or 2013. Picture taken by a friend who was watching us through the classroom window”, în traducere din engleză: „Noi în curtea școlii în primul an de întâlniri. Era fie 2012, fie 2013. Poză a fost făcută de un prieten care ne privea prin fereastra clasei”, a scris Bezer pe social media.

Marinela Bezer este o bloggeriță din Republica Moldova ce s-a stabilit de câțiva ani cu traiul în Marea Britanie. Este cunoscută în mediul online, având o comunitate de peste 815 mii de urmăritori pe Instagram și 5 milioane de urmăritori pe TikTok.

Anastasia Nichita a ajuns la spital! Luptătoarea s-a accidentat la picior: „Calea spre succes nu-i mereu încununată cu flori” - FOTO

Este casatorita cu Vlad Gațcan din 2022. Nunta celor doi a fost jucată în Franța, iar cununia a avut loc în Republica Moldova.

Articole din aceeasi categorie