03.06.2022
Maria Ciorici - mai fericita ca niciodata! Ce a povestit interpreta despre fiica sa, Mirela - VIDEO

Este deschisa cu internautii si nu ascunde niciodata sentimentele pe care le traieste. Uneori in lacrimi, alteori plina de recunostinta, dar mereu sincera. In cea mai recenta postare a sa, Maria a vorbit despre un nou succes al fetitei sale.

Maria a povestit ca pentru prima data in viata, Mirela a putut sa se distreze la un eveniment fara a face crize: „Fata mamei a crescut. Este primul eveniment din viata Mirelei la care a stat pana la sfarsit si a dansat toata seara. In trecut, nu puteam sta nici cinci minute la vreo nunta sau cumatrie unde eram invitati. Mirela era foarte sensibila la muzica tare si intra in mare criza, ore intregi plangea dupa asta...”

Marinela Bezer a avut parte de o surpriza de proportii in Ibiza chiar la petrecerea burlacitelor: „Le-am zis de atatea ori, fara striptease...” - FOTO/VIDEO

De asemenea interpreta a mentionat ca este foarte fericita deoarece observa schimbari frumoase in comportamentul fetitei sale care a fost diagnosticata cu autism. „Nu aveam nicio sarbatoare normala in trecut, au fost ocazii cand in genere refuzam sa mergem. Dar astazi pentru mine e o mare bucurie sa vad aceste schimbari la copilul meu, sa pot si eu respira adanc din aerul vietii... Va multumim tuturor pentru toate aprecierile voastre!”, a pus Maria Ciorci.

Pe pagina sa de Instagram artista a postat si un video de la evenimentul la care a mers impreuna cu fiica sa.

Recent Mirela a absolvit si gradinita. Intr-un instastory artista si-a adus aminte si despre perioadele dificile prin care a trecut la gradinita: „A fost greu, veneam acasa, o linisteam. A doua zi nu o aduceam si veneam peste o zi la gradinita. Ma gandeam sa renunt. Se chinuiau si educatoarele si copiii, poate se speriau de ce facea ea. Si iata asa, pas cu pas. Si acum este un copil foarte bravo. Nu am vrut sa plang, dar aceste lacrimi sunt de bucurie si de rezultatul pe care l-am obtinut pana acum”.

Elon Musk preconizeaza ca vor urma probleme majore in economie. Miliardarul vrea sa concedieze 10% din personalul angajat la Tesla

Maria Ciorici este o interpreta si bloggerita din Moldova care scrie poezii si face surprize la domiciliu.

Articole din aceeasi categorie