30.08.2023
Margot Robbie, vacanta low cost in Grecia dupa ce s-a aflat cati bani a primit pentru filmul „Barbie”. Cum a fost surprinsa actrita - FOTO

Margot Robbie a decis sa savureze succesul filmului „Barbie” cu o vacanta, insa nu cu una de lux asa cum s-ar fi asteptat fanii, ci cu una low cost, pe o insula din Grecia. Actrita a fost surprinsa de paparazzi in timp ce se relaxa pe plaja, etalandu-si silueta de invidiat intr-un costum de baie senzual. 

La doar cateva saptamani de la lansarea filmului in care joaca rolul emblematicei papusi, actrita si-a gasit refugiul pe insula Sifnos, din Grecia.

Desi s-a aflat ca vedeta de la Hollywood ar fi incasat 50 de milioane de dolari pentru rolul din „Barbie”, asta nu a oprit-o sa aiba o vacanta low cost. In imaginile publicate de DailyMail, Margot a fost surprinsa relaxandu-se pe plaja impreuna cu sotul ei. Cei doi s-au bucurat de soarele arzator si de o baie in mare, inainte de a se imbarca pe un feribot. 

Horoscop 30 august 2023. Zodia care va primi un ajutor nesperat la locul de munca

Actrita a purtat un costum de baie alb, intr-o singura piesa, care s-a mulat perfect pe silueta sa si care i-a pus in evidenta formele voluptoase. In acelasi timp Tom Ackerley a purtat un sort de baie colorat. La un moment dat, Tom o saruta pasional pe sotia sa celebra si o imbratiseaza afectuos.

Detalii socante de la autopsia lui Michael Jackson: „Era piele si os, ii cazuse parul si...”

Actrita si partenerul ei au demonstrat ca sunt extrem de chibzuiti si ca celebritatea nu i-a schimbat deloc, desi suma incasata de vedeta dupa lansarea filmului „Barbie” i-ar fi permis sa aiba parte o de o vacanta la care altii doar viseaza. Cei doi au fost surprinsi in timp ce se imbarcau pe un feribot public, foarte aglomerat, iar Margot si-a carat singura bagajul roz.

Articole din aceeasi categorie