22.12.2023
Marcel Pavel, prima operatie estetica la 64 de ani. Medicii i-au recomandat-o: „Altfel nu o faceam, nu sunt de acord”

Marcel Pavel va suferi prima lui operatie estetica in luna ianuarie. Artistul in varsta de 64 de ani face interventia la recomandarea medicilor.

In varsta de 64 de ani, Marcel Pavel este admirat de multi fani pentru forma fizica pe care o are de ani de zile. Artistul a recunoscut ca niciodata nu a facut excese alimentare si are grija sa faca sport si cat de des ii permite programul.

In diferite interviuri, el a declarat ca nu e adeptul operatiilor estetice, la care tot mai multe vedete recurg. Cu toate acestea, Marcel Pavel a anuntat ca va suferi o operatie estetica chiar la inceputul anului urmator, in 2024.

Secretele unei relatii sanatoase si fericite! Cezara Dilevschi, psiholog: „Orice relatie de cuplu va fi despre...” - VIDEO

Medicii oftalmologi i-au recomandat sa faca blefaroplastie, o interventie chirurgicala de corectie a pleopelor cazute si implica indepartarea excesului de piele. Invitat in emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, artistul a dezvaluit ca spera ca interventia sa fie un succes si sa se recupereze rapid, mai ales ca in ianuarie are trei evenimente unde e invitat.

„Sa stiti ca o sa imi fac o interventie pana la urma. Eu sunt impotriva (n.r. operatiilor estetice), dar mi-au recomandat medicii dermatologi sa fac blefaroplastie. Imi obtureaza vederea, altfel nu o faceam, nu sunt de acord.

Da. (n.r. ii taie din pleoapa de sus). Si imi e teama sa nu raman mirat asa. (…) O sa o fac in ianuarie. O sa am trei evenimente, dar sa vad cum fac”, a declarat artistul.

Pantera Neagra! Diana Brescan, seducatoare si eleganta, intr-o tinuta total black - FOTO

In aceeasi emisiune, Marcel Pavel a povestit si cum isi va petrece sarbatorile de iarna anul acesta. De Craciun va fi acasa, cu familia, nu va munci, iar de Revelion e pe scena. „Numai de Revelion am evenimente. De Craciun nu, pe 24, 25, 26 raman alaturi de familia mea, sa ma destind, sa plec putin din Bucuresti, sa scap de tumultul acesta. In Campulung Muscel mergem”, a mai declarat artistul la „Xtra Night Show”.

Articole din aceeasi categorie