19.05.2022
Mananca practic orice, mai putin lapte! Ce spun sotii Maxian despre regimul lor alimentar, mancatul la restaurant zilnic, dar si regimurile pentru mentinerea formei fizice: „Uneori mai tin detox-uri...” - VIDEO

Cel mai mult le place sa ia masa la restaurant, dar nu se dau in laturi nici de la zeama sau sarmalele gatite de mama. Vorbim de sotii Maxian care spun ca mananca practic orice inafara de lapte. De ce nu suporta ei acest aliment, aflam din reportajul marca O Seara Perfecta.

Ca sa le cunoastem mai bine preferintele culinare, i-am intrebat pe sotii Maxian care sunt bucatele lor preferate. 

Ilie ne-a spus cert ca zeama este preferata sa, insa Tatiana ne-a marturisit ca adora pastele, iar din dulce prefera tortul.

Cert este ca cei doi isi incep fiecare zi cu micul dejun de la care nu lipseste untul, ouale, painea. 

Cea mai frumoasa fata din lume, aparitie angelica la malul marii. Cat de superba e Thylane Blondeau

Ei spun ca nu prea prefera sa pregateasca mancare acasa, dar le place sa manance la restaurant sau la mamele lor acasa, loc in care mananca cel mai bun bors scazut si zeama.

Si daca Tatiana stie sa pregateasca practic orice, Ilie pregateste de obicei oua fierte sau prajite. 

Atunci cand merg in ospetie nu sunt deloc pretentiosi, acestia mananca orice, mai putin lapte: „Pur si simplu nu imi place. De mic copil nu-l prefer.”, marturiseste Ilie.

Ca sa-si mentina siluetele in forma, cei doi uneori sunt nevoiti sa renunte la bucatele preferate. Tatiana deseori face detox-uri, iar Ilie poate sta chiar 2-3 saptamani la dieta.

Cantecul pe care l-au lansat a asteptat tocmai 4 ani! Mihaela Tabura si Valentin Butucel - marturisiri sincere despre muzica, copii si evenimentele ce urmeaza: „Da, am aflat sexul copilului...” - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie