05.08.2022
Mamicile VIP alapteaza in vazul lumii! «Asa este sanatos», spun ele. Si incurajeaza si alte femei!

Este Saptamana Mondiala a Alaptarii si ce moment mai bun decat acesta pentru a sarbatori mamele celebre care si-au impartasit experientele de alaptare! Va prezentam sapte mamici celebre carora nu le-a fost teama sa fie fotografiate in timp ce isi alaptau copiii la san.

Rosie Huntington-Whiteley, selfie in timp ce alapteaza

Rosie Huntington-Whiteley (35 de ani) este un supermodel si o supermama. Fostul model Victoria's Secret, care a strans o avere de 30 de milioane de dolari, are doi copii cu actorul Jason Statham (55 de ani), Isabella (5 luni) si Jack (5 ani). Manechinul a publicat recent pe pagina sa de Instagram o fotografie facuta in oglinda, in timp ce isi alapta fetita.

Interpreta Olia Tira a implinit 34 de ani! Vezi cum, dar si alaturi de cine a marcat artista frumosul eveniment: „Intalnesc noul an cu dragoste...” - FOTO

Pink si-a alaptat copilul in drumetie

Celebra cantareata Pink (42 de ani), a carei avere atinge 200 de milioane de dolari a fost intotdeauna un sustinator al alaptarii si a impartasit anterior o fotografie cu fiul ei, Jameson, in care il alapta in timpul ce urca pe munte: „Drumetia l-a facut sa ii fie sete!”. De asemenea, ea a postat pe Twitter opiniile ei despre alaptarea in public: „Este timpul sa sprijinim ceea ce este sanatos si sa nu le mai judecam pe mamici”.

Hilaria Baldwin, mamica eroina

image

Hilaria Baldwin (38 de ani) i-a alaptat pe toti cei cinci copii ai ei si ai lui Alec Baldwin (64 de ani) de-a lungul anilor. Instructoarea de yoga, care se lauda cu o avere de 10 milioane de dolari, a fost mereu sincera cu privire la experienta ei in calitate de mamica: „Sunt mandra ca mi-am alaptat la san toti copiii!”

Denis Midone a dat lovitura! Dupa o pauza de aproape un an, interpretul a lansat piesa „Nu ai”: „Hit-ul lunii august” - VIDEO

Gisele Bundchen, mama a doi copii

image

Supermodelul Gisele Bundchen (42 de ani) este mama a doi copii, Vivian (9 ani) si Benjamin (12 ani). Ea a vorbit despre importanta alaptarii: „Copiii mei nu s-au imbolnavit niciodata cand alaptam”, a explicat vedeta, care are o avere de 400 de milioane de dolari, pentru revista americana  „People”, explicand ca a considerat mereu ca laptele matern este „un lucru magic”.

Emily Ratajkowski a devenit mama anul acesta

image

Actrita Emily Ratajkowski (31 de ani) l-a adus pe lume pe baietelul Sylvetster Apollo Bear la inceputul anului trecut si a fost mandra de alegerea ei de a alapta. Complet nederanjata de comentariile rautacioase primite pe retelele de socializare, vedeta, care are o avere de 60 de milioane de dolari, a publicat pe Instagramul ei o fotografie cu ea in timp ce isi alapta bebelusul.

Hiedi Klum: "Alaptarea imi ajuta copilul"

Heidi Klum (49 de ani), mama a patru copii, a fost si ea curajoasa si a impartasit imagini in care isi alapta la san unul dintre copii. Manechinul, care are o avere de 160 de milioane de dolari, a vorbit in trecut despre importanta alaptarii: „Nu m-am uitat niciodata la alaptare in ideea de cum ma afecteaza pe mine. Imi ajuta copilul si asta e tot ce ma intereseaza.”

Articole din aceeasi categorie