01.07.2022
Mama sau tata? Cu cine seamana mai mult fiica lui Beyonce si a lui Jay-Z - FOTO

Fiica lui Beyonce si Jay-Z, Blue Ivy, are abia 10 ani, insa frumusetea sa este remarcabila. Fata a crescut si a devenit incredibil de asemanatoare, dar cu cine?

Pe 7 ianuarie 2012 s-a nascut fiica renumitului cuplu, pe care au numit-o Blue Ivy. 5 ani mai tarziu, pe 12 iunie 2017, cantareata a nascut gemenii - Sir Carter si Rumi Carter.

Blue Ivy looks exactly like Beyonce during rare public appearance with Jay-Z

Mama lui Timati a postat o fotografie draguta cu noua iubita a rapperului - FOTO

Desi gemenii sunt foarate rar expusi publicului, se pare ca micuta Blue Ivy este deja obisnuita cu atentia paparazzilor fiind vazuta foarte des alaturi de parintii sai.

Recent, fata a participat la un meci de baschet cu tatal ei, care a atras atentia tuturor. Publicul, admirand cat de repede cresc copiii altora, a inceput sa se certe cu cine seamana mai mult Blue Ivy - mama sau tata? 

Parerile au fost impartite, insa cu siguranta fata a mostenit cele mai frumoase trasaturi de la parintii sai, iar ea nu are decat sa le valorifice. 

Iuliana Beregoi a ajuns la concertul lui Billie Eilish. Cu ce emotii a ramas interpreta in urma spectacolului: „Nu pot sa cred” - VIDEO

Blue Ivy Carter Looks Just Like Beyonce With These Giant Curls — See Video  | Allure
Beyonce's daughter Blue Ivy is just her doppelganger at NBA game, Twitter  reacts | Trending - Hindustan Times
Articole din aceeasi categorie