11.07.2023
Mama lui Beyonce, Tina Knowles, victima unui jaf. Suma impresionanta care i s-a furat din locuinta

Tina Knowles, mama celebrei cantarete Beyonce, a fost victima unui jaf. Casa sa din Los Angeles a fost sparta, in timp ce femeia de afaceri se afla alaturi de fiica ei in turneul mondial Renaissance. Cati bani si-au insusit hotii?

Considerata un model de inspiratie pentru multe femei, Tina Knowles a fost o surpriza pentru fanii cantaretei Beyonce, care au participat la concertele din turneul mondial Renaissance, si au avut ocazia sa o vada pe femeia de afaceri in public. Insa, in timp ce Tina isi sustinea fiica, conacul ei din Los Angeles era jefuit de hoti. 

Cati bani au gasit hotii in casa Tinei Knowles

Potrivit publicatiei „Mirror”, hotii au plecat cu o suma impresionanta din locuinta Tinei Knowles, si anume cu 1 milion de dolari in numerar si bijuterii. Nu este clar cum au intrat in conac si cum au reusit sa gaseasca seiful in care se aflau banii si podoabele pretioase, dar ceea ce se stie in mod cert este ca Tina Knowles nu se afla in oras in momentul jafului. In prezent, politistii cauta posibile indicii care i-ar putea ajuta sa descopere faptasii.

La fel ca fiica ei, Beyonce, Tina Knowles, care are o avere de 25 de milioane de dolari, se bucura de o mare comunitate de fani. Ea este cunoscuta in intreaga lume ca designer de moda, antreprenor si personalitate media.

O femeie cu 800 de tatuaje se plange ca nu-si gaseste loc de munca si nu este primita in scoala copiilor. Cum arata acum - FOTO

De-a lungul timpului, Tina Knowles a jucat un rol important in gestionarea carierelor si in dezvoltarea stilului vestimentar al fiicelor sale, Beyonce si Solange. Pe langa activitatea ei in moda, ea este implicata si in numeroase activitati caritabile. Impreuna cu celebra ei fiica, a fondat o organizatie caritabila, numita „Knowles-Rowland Center for Youth”, unde ofera programe de mentorat pentru tineri.

Dua Lipa, aparitie de senzatie la premiera filmului Barbie - FOTO

In cadrul podcastului „My Head”, Tina a spus ca Beyonce a fost numele sau de familie, motiv pentru care si-a dorit ca una dintre fiicele sale sa il poarte:

„Multi oameni nu stiu ca Beyonce este numele meu de familie. Da, este numele meu de fata. Numele meu era Celestine Beyonce, care la acea vreme nu era la moda. Imi doream sa ma numesc Linda Smith pentru ca aceste nume erau, cu adevarat, grozave”, a povestit femeia de afaceri. 

Articole din aceeasi categorie