07.03.2022
Mama Kseniei Sobchak, Ludmila Narusova, a criticat razboiul si cenzura din presa rusa. Ce spune femeia

Mama Kseniei Sobchak, senatoarea Ludmila Narusova este de parere ca informatiile furnizate rusilor despre razboiul din Ucraina reprezinta un „fals absolut”.

Intr-un interviu pentru postul de televiziune „Dojdi”, Ludmila Narusova a povestit ca Rusia ascunde informatiile corecte despre pierderile in randul armatei ruse.

„Chiar si o persoana care este departe de profesia militara intelege ca in cateva zile de razboi nu este posibil sa nu fie victime!”, a spus senatoarea cu cateva zile in urma, in momentul in care principalul reprezentat al Ministerului Apararii din Rusia a raportat: „Nu avem victime”.

Potrivit Ludmilei, Comitetul Mamelor Soldatilor din Federatia Rusa este inundat de scrisori si apeluri de la parintii recrutatilor rusi. Parintii incearca sa stabileasca contactul cu soldatii, cautand orice informatie, insa multi nu obtin inca rezultate.

Razboiul nu este un obstacol pentru ei! In Ucraina au fost inregistrate peste 4 mii de casatorii si s-au nascut aproape 4500 de copii. Vezi fotografiile emotionante cu tinerele familii - FOTO

„Trebuie de adus in tara trupurile soldatilor decedati. Am sunat la sediul Districtului Militar de Vest si am vorbit despre crearea unui coridor ca sa putem aduce cadavrele.”, a povestit femeia fiind revoltata.

Fiica lui Narusova, Ksenia Sobchak a vorbit si ea despre razboiul din Ucraina si a spus ca isi doreste ca cei doi lideri sa ajunga la un numitor comun.

Potrivit BBC, Ludmila Narusova si Vladimir Putin erau candva in relatii apropiate. Sotul acesteia, Anatoli Sobchak a fost cel care a lansat cariera politica a lui Vladimir Putin, invitandu-l in postul de adjunct al sau pe cand era primarul Sankt Petersburgului.

A fost voluntar la Moldexpo si i-a placut aceasta experienta! Ce spune interpretul Denis Midone despre razboiul din Ucraina, dar si daca isi doreste sa se lanseze pe piata ruseasca: „Eu sunt o persoana apolitica, dar...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie