21.07.2022
Mama in actiune! Kris Jenner urmeaza sa gestioneze banii lui Kylie Jenner dupa ce aceasta a facut o achizitie de peste 72 milioane de dolari. Vezi despre ce este vorba - FOTO

Desi are doar 24 de ani, Kylie Jenner a reusit deja sa-si construiasca propriul imperiu al frumusetii si sa faca o avere de cateva milioane bune de dolari. Are cinci vile in California, avioane private si o colectie de masini de lux. Desi s-ar crede ca vedeta isi poate permite absolut totul, adevarul este ca are si ea propriile restrictii. Jurnalistii de la Page Six spun ca finantele lui Kylie sunt monitorizate indetaliat de mama sa.

Recent, „mamagerul” a devenit foarte ingrijorata de risipa de bani a fiicei sale. Ideea este ca Kylie a achizitionat recent un avion privat pentru 72 de milioane de dolari, ceea ce i-a surprins nu doar pe fani, ci si pe familia ei. „Kylie cheltuie mult. Dupa ce a cumparat avionul, mama ei a trebuit sa intervina si sa o calmeze”,au spus persoane din interiorul familiei.

„Kris ii cere intotdeauna lui Kylie sa fie mai responsabila cu banii ei, sa-i investeasca, dar Kylie are 24 de ani, are propriul ei brand si face ce vrea su banii sai”.

Viata ei s-a schimbat la 360 de grade dupa ce s-a mutat in China! Afla povestea Alexandrei Boico, eleva in Hong-Kong care este o iubitoare inraita a culturii asiatice: „China este balanta perfecta dintre cunoscut si necunoscut” INTERVIU

Totodata, internautii au fost furiosi cand au aflat ca vedeta foloseste avionul pentru a nu-si pierde timpul pe drum pentru ca de exemplu, durata unuia dintre ultimele zboruri ale fetei a fost de doar 17 minute. In acest timp, ea a reusit sa parcurga o distanta de 41 de kilometri.

Maria Sharapova - prima aparitie publica dupa ce a nascut. Fosta jucatoare de tenis practica din nou sportul - FOTO

Articole din aceeasi categorie