21.07.2022
Maria Sharapova - prima aparitie publica dupa ce a nascut. Fosta jucatoare de tenis practica din nou sportul - FOTO

La inceputul lunii iulie, Maria Sharapova a devenit mama pentru prima data. Jucatoarea de tenis a nascut un baietel de la iubitul ei Alexander Gilks. Cuplul a numit copilul Theodore. Maria a povestit despre evenimentul mult asteptat la cateva zile dupa nastere, postand o fotografie emotionanta cu nou-nascutul. Cuplul si-a numit copilul Theodore. 

Maria a povestit despre evenimentul mult asteptat la cateva zile dupa nastere, postand o fotografie emotionanta cu nou-nascutul.

In ciuda faptului ca au trecut mai putin de trei saptamani de la nasterea primului ei copil, Maria practica din nou sportul.

Recent, Sharapova a fost vazuta in drum spre o sala de pilates. Tanara mama purta un hanorac alb, pantaloni scurti negri si sandale de piele.

Tinuta a fost completata de o pereche de ochelari de soare si o geanta pe care o tinea pe umar.

Horoscop 21 iulie 2022. Zodiile care au idei geniale depre cum sa faca bani. Norocul bate la usa

In decembrie 2020, Maria a anuntat ca s-a logodit cu omul de afaceri britanic Alexander Gilks. Cu toate acestea, cei doi inca nu s-au casatorit.

Maria Sharapova este o fosta jucatoare profesionista de tenis din Rusia, detinatoare a cinci titluri de mare slem. In anul 2004, ea a invins-o pe Serena Williams, castigand astfel la varsta de 17 ani titlul de la Wimbledon. Doi ani mai tarziu, ea a infrant-o pe Justine Henin in finala de la U.S.

Xenia Deli si-a facut o coafura neobisnuita de ziua fiicei sale! Vezi cum o prinde pe model schimbarea de look - FOTO

Articole din aceeasi categorie