12.12.2022
Mama cantaretei Cher s-a stins din viata. Georgia Holt fusese internata in spital in urma cu trei luni de zile - FOTO

Georgia Holt, mama celebrei cantarete Cher, s-a stins din viata la varsta de 96 de ani. Anterior, in luna septembrie, ea fusese internata in spital, fiind diagnosticata cu pneumonie.

Potrivit jurnalistilor de la People, anuntul privind decesul mamei lui Cher a fost facut chiar de celebra cantareata, printr-un mesaj postat pe Twitter.

„Mama a plecat”, a scris Cher intr-un mesaj postat pe Twitter, alaturi de care a pus un emoji ce ilustreaza o fata trista.

Anuntul trist vine la doar trei luni de cand celebra cantareata a marturisea, tot in cadrul unui mesaj postat pe retelele sociale, ca mama ei a fost internata in spital, fiind diagnosticata cu pneumonie.

Asa cu siguranta nu ai mai vazut-o! Blake Lively - in pijama si cu o coafura ciudata - FOTO

„Imi pare rau, am fost cu Mia. Mama a fost bolnava. Tocmai a fost externata din spital. A avut pneumonie.”, marturisea artista atunci.

Totodata, in 2020, in timpul pandemiei de coronavirus, Cher a dezvaluit ca a incercat sa o protejeze cat mai mult pe mama ei, fapt pentru care intotdeauna a purtat masca atunci cand a vizitat-o. La fel si sora, cumnatul si asistenta ei. Ba mai mult, au petrecut destul de mult timp la distanta.

Georgia Holt, actrita, model si cantareata, s-a nascut in Arkansas in 1926, fiind fiica Lyndei Inez Gulley, care a adus-o pe lume la doar 13 ani. Tatal ei, Roy Malloy Crouch, avea 21 de ani.

Dupa mult timp, Uma Thurman a aparut in public alaturi de fiica ei. Vezi ce tinute au ales sa poarte - FOTO

De-a lungul timpului, ea a jucat in mai multe filme si a aparut in numeroase emisiuni. De asemenea, in 2013, ea si-a relansat albumul de debut, inregistrat in anii '80 - Honky Tonk Woman.

Articole din aceeasi categorie