22.11.2020
Mama Antoniei, impecabila la 53 de ani! Cu ce actrita a fost comparata Denise Iacobescu datorita frumusetii sale

Sunt frumoase de pica si ai putea jura ca sunt surori, nu mama si fiica! Vorbim despre cantareata Antonia si superba ei mama, Denise Iacobescu. La 53 de ani, cea care i-a dat viata artistei pare sa fi descoperit elixirul tineretii.

Denise Iacobescu nu-si arata varsta si se mentine in forma cu mult sport si o alimentatie sanatoasa. Nu mai spunem de activitatile cu cei trei nepoti, care o „storc” de energie zi de zi. 

Mama Antoniei nu s-a ferit niciodata sa-si spuna varsta si este foarte mandra de felul in care arata. Denise Iacobescu e de parere ca imbatranirea este un proces inevitabil, care are o frumusete aparte, si pentru care trebuie sa avem respect. 

Bruneta cu silueta impecabila are un cont de Instagram, unde este urmarita de peste 40.000 de fani. Denise a postat o fotografie in care arata senzational si pentru care a primit doar complimente. „Ce femeie sarmanta”,Absolut superba”, „Divina” sau „Atat de frumoasa” – sunt doar cateva dintre comentariile postate de internauti. O urmaritoare i-a scris mamei Antoniei ca seamana perfect cu o actrita celebra. 

„Daca nu ti-as fi vazut numele scris, as fi zis ca e o poza cu Gina Lollobrigida. Esti 1:1.”, a scris aceasta pe contul lui Denise de Instagram. 

Gina Lollobrigida este o actrita italiana, considerata unul dintre sex-simbolurile cinematografiei in anii ’60. Voi ce spuneti? Seamana cele doua? 

Citeste si :  Ce familii frumoase au Fratii Advahov. Copiii lor sunt pasionati de muzica si le calca pe urme

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie