22.02.2021
Malia Obama, fiica cea mare a lui Barack Obama, lucreaza in televiziune. Ce job a primit

Malia Obama a primit invitatia de a face parte din staff-ul de scriitori si scenaristi ai seriei Hive, produsa de Donald Glover pentru Amazon Video. Contractul nu este o premiera pentru fiica cea mare a cuplului prezidential Barack si Michelle Obama, insa e cel mai consistent de pana acum.

Malia Obama este inca studenta la Harvard, insa are ceva experienta in lumea filmului si in productia de televiziune. In 2016, si-a amanat inceperea facultatii pentru a lucra ca asistent de productie pe platourile de filmare ale serialului Girls, difuzat de HBO. Un an mai tarziu, Malia a facut un stagiu de practica in cadrul companiei de productie cinematografica a lui Harvey Weinstein, care a ajutat-o sa inteleaga cum se fac filmele de cinema.

Si parintii ei sunt obisnuiti cu munca in televiziune. In 2018, cei doi au semnat un contract cu Netflix pentru producerea de programe tv, documentare si filme menite nu doar „sa distreze, dar sa ne si educe, conecteze si sa ne inspire pe toti”, spunea Obama pentru Hollywood Reporter

De atunci, fostul cuplu prezidential a produs documentarul laureat cu Oscar American Factory si un film despre turneul de promovare a cartii lui Michelle Obama.

Michelle si Barack Obama mai au o fiica, Sasha (19 ani), care este studenta la Universitatea din Michigan.

 

Articole din aceeasi categorie