24.01.2021
Cat costa setul verde, exact ca la Vladimir Putin, din biroul lui Igor Dodon: "Daca tare vrea eu pot sa caut in Rusia si sa-i daruiesc la ziua de nastere a presedintelui"

Setul de birotica de culoare verde din biroul lui Igor Dodon exact ca la Vladimir Putin costa in jur de peste 85 de mii de lei. Cel putin, asta se arata pe un site al intreprinderii din Rusia care se ocupa cu astfel de comenzi. 

In cadrul emisiunii de vineri "Igor Dodon raspunde", ex-presedintele RM, Igor Dodon, a fost intrebat de ce setul de birou n-a ramas la Presedintie. El a raspuns ca acesta este un cadou oferit personal lui: "N-a fost un cadou oferit presedintelui, dar un cadou personal mie, de unii prieteni din Rusia. Daca Presedintia tare vrea eu pot sa caut asa cadou in Federatia Rusa si sa-i daruiesc presedintelui la ziua de nastere". 

 

„O scurta pauza de sport si din nou la munca." Cum isi intareste Igor Dodon forma fizica, dupa infrangerea la alegerile prezidentiale

Anterior, el a mai comentat asemenarea acestui set, dar n-a vrut sa spuna cat costa. 

„Astazi feciorul meu Vlad implineste 18 ani – varsta majoratului, a tineretii si a barbatiei.” Igor Dodon si-a suprins baiatul mai mare cu tort si lumanari

Articole din aceeasi categorie