29.07.2022
Kim Kardashian refuza sa imbatraneasca. La ce procedura a apelat vedeta de 41 de ani pentru a scapa de riduri

Kim Kardashian, vedeta in varsta de 41 de ani, este recunoscuta pentru aparitiile care mai de care mai spectaculoase, insa pentru a se mentine intr-o forma fizica de invidiat, ea apeleaza la ajutorul specialistilor si nu se teme sa recunoasca acest lucru.

De curand, Kim Kardashian a mers la dr. Ashkan Ghavami, unde a fost supusa unei proceduri revolutionare cu lumina intens pulsata, ce ajuta la eliminarea ridurilor si a semnelor de imbatranire. Evident, intreg momentul a fost filmat si facut public pe retelele sociale.

Astfel, in cadrul imaginilor respective, vedeta de reality show a marturisit ca a incercat terapia BroadBand Light, o procedura revolutionara, ce ajuta la ameliorarea semnelor de pe fata, precum acnee, rozacee, pete care apar odata cu inaintarea in varsta ori sunt cauzate de soare, dar si riduri fine. De asemenea, ea a dezvaluit ca treatamentul facial a durat doar cinci minute.

Totodata, ea a marturisit ca „este obsedata de tratamentele faciale si de ingrijire a pielii”, fapt pentru care a dorit sa impartaseasca cu fanii ei procedurile la care apeleaza.

Kim Kardashian a slabit mai bine de cinci kilograme in ultimele luni

Dupa ce a fost criticata pentru ca a dat jos sapte kilograme in trei saptamani, doar pentru a intra in celebra rochie a lui Marilyn Monroe, Kim Kardashian a dezvaluit ca a mai slabit inca doua kilograme si jumatate. A ajuns la greutatea mult dorita si si-a schimbat stilul de viata.

Imbracata intr-o pereche de colanti colorati si foarte mulati, si un top alb, cu vedere la abdomen, Kim a aparut la o emisiune tv in care a povestit si despre celebra rochie a lui Marilyn Monroe, despre care s-a scris pe retelele sociale ca ar fi distrus-o. Aceasta a negat cu vehementa ca ar fi stricat in vreun fel tinuta: „Am lucrat foarte bine cu Ripley's (muzeul unde este tinuta rochia - n.r.). Au existat oameni cu manusi care au pus-o pe mine”, a zis vedeta. Aceasta a mai adaugat si ca a avut rochia pe ea doar 3-4 minute, cat a urcat scarile Muzeului Metropolitan de Arta.

Madonna a recunoscut care este preferatul ei oras si de ce: „Pot admira la nesfarsit cladirile inalte, cerul si sobolanii”

Despre kilogramele date jos pentru a putea imbraca rochia legendara, precum si despre criticile primite pentru asta, Kim a declarat: „M-am uitat la aceasta oportunitate ca la un rol. Am vrut foarte tare sa imbrac rochia. A fost ceva foarte important pentru mine. De fapt, am invatat multe despre sanatatea mea si despre stilul de viata, pentru ca si dupa eveniment am continuat sa mananc foarte sanatos, iar acum am 9,5 kilograme in minus. Consumam mult junk food si nici nu-mi dadeam seama; multi cartofi prajiti. Mi-am schimbat complet stilul de viata”.

Patrick Hanganu a devenit tata? Vezi imaginile prin care si-a uimit fanii din mediul online: „Da, ati inteles corect” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie