06.12.2023
Magie, inainte de sarbatori! Valeria Lungu si iubitul ei si-au cumparat o casa - VIDEO

Relatia dintre Valerie Lungu si iubitul ei, Alex evolueaza frumos, iar acum cei doi si-au luat casa. Vezi cum au facut anuntul.

Intr-un InstaStory Valerie a mentionat: „In drum spre noua noastra casuta.mergem sa ne vedem cu dezvoltatorul, sa vedem care sunt schimbarile pe care le-a facut pentru ca nu ne-a placut prima varianta pe care ne-a dat-o si atunci vrem si noi geamuri mai mari. Vreau geamuri din alea ca in Laponia, sa vad cum ninge afara, aici o sa vad vecinii, dar asta este partea a doua. Tot ce mi-am dorit eu pentru anul asta a fost sa-mi iau o casa si sa termin o data cu toata nebunia asta si sa ne apucam de tot ce inseamna design si nebunii, dar clar ca o sa dureze in jur de un an si jumatate, asa ca va tinem alaturi de noi in tot parcursul asta”.

Sfantul Nicolae - sarbatoare speciala pentru cei care poarta acest nume. Cine sunt vedetele de la noi care sarbatoresc ziua onomastica - FOTO

Intr-un alt story unde cei doi sunt in locul unde se v-a construi casa lor iar in descreiiere a scris: „New beginning”, in traducere din limba engleza: „Un nou inceput”.

Extrem de talentata si creativa, Valeria Lungu este urmarita pe Instagram de aproximativ 700 de mii de persoane. Pentru fiecare poza sau filmare pe care o posteaza, ea munceste foarte mult si se dedica in totalitate acestei pasiuni. Mereu originala si cu idei spectaculoase, fosta concurenta a emisiunii de stil a reusit sa castige simpatia urmaritorilor ei.

Emilian Cretu - sedinta foto emotionanta alaturi de mama si fratele sau: „Doi frati, atat de diferiti dar tot odata doua suflete pereche.” - VIDEO

Doliu in lumea muzicii! Un artist celebru s-a stins din viata - FOTO

Articole din aceeasi categorie