11.07.2023
Madonna, primele declaratii despre starea ei de sanatate, dupa ce a fost internata la terapie intensiva

Madonna a facut primele declaratii despre starea ei de sanatate, dupa ce a fost internata la terapie intensiva.

Madonna a facut primele declaratii despre starea ei de sanatate. Artista a dezvaluit ca se afla in faza de recuperare si a spus ca planuieste sa isi reprogrameze turneul Celebration Tour pentru sfarsitul acestui an. Vedeta a impartasit o noua fotografie plina de farmec cu ea in casa sa din New York, multumindu-le fanilor pentru urarile lor de bine primite in aceasta perioada extrem de dificila prin care trece.

„Va multumesc pentru energia voastra pozitiva. Rugaciuni si cuvinte de vindecare si incurajare. Am simtit dragostea voastra. Sunt pe drumul spre recuperare si sunt incredibil de recunoscatoare pentru toate binecuvantarile. Primul meu gand cand m-am trezit in spital a fost la copiii mei. Al doilea gand a fost ca nu vreau sa dezamagesc pe nimeni care a cumparat bilete pentru turneul meu. De asemenea, nu am vrut sa-i dezamagesc pe cei care au lucrat neincetat cu mine in ultimele luni pentru a-mi crea spectacolul. Nu-mi place sa dezamagesc pe nimeni. Acum ma concentrez pe sanatatea mea si pe a deveni mai puternica si va asigur ca ma voi intoarce alaturi de voi cat de curand posibil. Planul meu actual este de a reprograma etapa nord-americana a turneului si de a incepe in octombrie in Europa. Nu as putea fi mai recunoscatoare pentru grija si sprijinul vostru. Cu drag, M.”, este mesajul transmis de Madonna pe retelele de socializare.

Emotionant! Marcela Paladi - primii pasi in ritm de vals: „Dulcea si tandra mea fiara mi-a dat imbold si motivatie sa dansez” - VIDEO

Artista a avut o infectie bacteriana

Madonna a primit o injectie cu medicamentul Narcan, utilizat in mod obisnuit pentru a inversa suspiciunile de supradoza de droguri, pentru a combate socul septic acut inainte de a fi transportata de urgenta la spital, a relatat Radar Online. Cantareata a fost in mare parte tintuita la pat, deoarece a ramas „slabita si foarte obosita” in urma acestei incercari. Sepsisul este o afectiune care pune viata in pericol, cauzata atunci cand organismul elibereaza substante chimice pentru a lupta impotriva unei infectii.

Aceste substante chimice deterioreaza tesuturile si organele proprii ale corpului si pot duce la soc, insuficienta multipla de organe si moarte. Insuficienta multipla a organelor si moartea sunt mai probabile daca sepsisul nu este recunoscut din timp si tratat imediat.

Natalia Gordienko - alaturi de Kim Kardashian! Interpreta si-a facut un selfie impreuna de faimoasa vedeta - FOTO

Criza de sanatate a cantaretei a venit inainte de amanarea turneului The Celebration Tour, un turneu de 84 de show-uri care trebuia sa inceapa pe 15 iulie la Vancouver, la Rogers Arena. Luna trecuta, managerul Madonnei, Guy Oseary, a declarat ca „in acest moment va trebui sa punem in pauza toate angajamentele, ceea ce include turneul”.

Articole din aceeasi categorie