10.07.2023
Emotionant! Marcela Paladi - primii pasi in ritm de vals: „Dulcea si tandra mea fiara mi-a dat imbold si motivatie sa dansez” - VIDEO

Marcela Paladi, tanara care a ramas fara picioare in urma unui grav accident de pe Viaduct, a publicat un filmulet emotionant si un mesaj de multumire dupa ce si-a primit protezele.

Marcela a primit protezele finale, iar la una dintre recuperari, tanara a inceput sa invete sa danseze din nou.

Vlada Mardari a rasfoit prin amintirile sale! Vezi cum arata prezentatoarea Pro TV in copilarie - FOTO

Nu voi comenta nimic… doar voi impartasi cu voi fericirea mea de a face primii pasi de vals. De vina este melodia Maestrului #EugenDoga „Dulcea si tandra mea fiara” mi-a dat un imbold si o motivatie sa dansez”, a mentionat Paladi in descrierea filmuletului in care danseaza vals.

Internautii au venit cu mai multe mesaje de incurajare in sectiunea comentarii a postarii:„Bravo! Doamne ajuta si mai departe”, „Iata acum se vede zambet si bucurie pe fata ta, Marcela. Tine-o tot asa ca esti super de puternica! BRAVO!”, „Multa sanatate si succese mari. Doamne ajuta”.

Pe data de 6 februarie, Marcela a devenit victima unui grav accident produs pe bulevardul Dacia din capitala. Tanara a ramas fara picioare. A suportat doua interventii chirurgicale.

Natalia Gordienko - alaturi de Kim Kardashian! Interpreta si-a facut un selfie impreuna de faimoasa vedeta - FOTO

Articole din aceeasi categorie